GY.I.K.

GYAKRAN
ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Azok a termékek, termékcsaládok, melyeket kozmetikusként otthoni használatra ajánlhatunk vendégeinknek. Illetve arckezelés után vagy arckezelés kúra között, otthoni bőrápolásra ajánlunk vendégeinknek a hatás fenntartása/fokozása érdekében.

Professzionális terméknek nevezzük, azokat a termékeket, melyek használatához kozmetikus szakemberre van szükség. Ezek a termékek a hétköznapi ember számára nem elérhetőek.

A lakossági termékeket kozmetikusoknál lehet megvásárolni, illetve online a www.kedvenckremem.hu webáruházban. A professzionális termékeket pedig területi képviselőinktől és a www.kozmetikusplaza.hu webáruházon keresztül.

A www.kozmetikusplaza.hu, egy olyan webáruház, ahova kizárólag kozmetikus szakemberek regisztrálhatnak és vásárolhatnak. A webáruházban megtalálhatóak a professzionális és lakossági termékek is.

Egy e-mailt kell írni a kollégánknak, Verhóczki Gergelynek, a gergely.verhoczki@beautypertner.hu e-mail címre, az alábbi adatokkal: számlázási név, telefonszám, számlázási cím, szállítási cím és a kozmetikus, sminkes vagy testkezelő végzettségedet igazoló BIZONYÍTVÁNYOD másolata!

Számlázási névre, telefonszámra, számlázási címre, szállítási címre és kozmetikus, sminkes vagy testkezelő végzettségedet igazoló BIZONYÍTVÁNYOD másolatára.

A www.kedvenckremem.hu egy olyan webáruház, amely mindenki számára elérhető és az általunk ajánlott fogyasztói árakon lehet vásárolni.

A Beauty Partner Kft. a magyarországi forgalmazója a Bielenda (Bielenda Professional), Chantarelle, a Yellow Rose, az AA, és a Make-up Studio márkáknak.

Mert ezek a termékeket, kizárólag szakemberek számára elérhetőek, amennyiben Te is szakember vagy, úgy a termék leírása alatti link átvezet a www.kozmetikusplaza.hu weboldalra, ahol bővebb információt találsz az adott termékről/kezelésről.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
Amennyiben további kérdésed lenne a programról
és egyéb támogatási rendszereinkről, írj nekünk bátran!
bielenda_prof logo
Hűségesek vagyunk filozófiánkhoz, miszerint...

„Természet által ihletett kozmetikumokat alkotunk, a női szépség és harmónia megőrzésére!”  Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy elsők között vigyük szalonodba az új, izgalmas, hatékony eljárásokat és kozmetikai kezeléseket, így járulva hozzá munkád sikeréhez, vendégeid elégedettségéhez.

ÁZSIAI SZÉPSÉGÁPOLÁSI TRADÍCIÓK IHLETTE ARCKEZELÉS,

AMELY VISSZAÁLLÍTJA A BŐR TERMÉSZETES RAGYOGÁSÁT!