AQUA PORIN

INTENZÍV KETTŐS HATÁSÚ MÉLYHIDRATÁLÓ
ARCKEZELÉS DEHIDRATÁLT, OXIGÉNHIÁNYOS BŐRRE

logo essential

Ajánlás

Minden bőrtípus és korosztály számára, különösen a vízhiányos, száraz bőr ápolására.

Hatás

A kétfázisú hidratáló folyamat mellett a kezelés erős bőrregeneráló hatású. A kezelés a természetes nedvességszállító csatornákat – aquaporinokat – nyitja meg a bőrben, a kedvezőbb, kiegyensúlyozottabb nedvesség visszatartás céljából.

Ajánlott gyakoriság

Kúraszerűen 6 kezelés, hetente 1 alkalommal, ezután havonta egyszer a hatás fenntartása érdekében.

Kezelés időtartama

60 perc

TUTI TIPP

Weber Era, szakoktatónktól

A mélyhidratáló kezelésben kiemelném a Duo-AQUAporinnal ellátott ultrahidratáló hatású mousse pakolást, amivel könnyű állagának köszönhetően egy símító mozdulatokra épülő masszázst végezhetünk a pakolás teljes felszívódásáig.

A KEZELÉS LEGFŐBB HATÓANYAGAI
hatóanyag_duo aqua-porin
Duo aqua-porin

A szélsőséges környezeti feltételekhez alkalmazkodott sziksófűből nyerik ki ezt a természetes komplexet, ami egyedülálló hatásának köszönhetően segíti a bőrben a víz és az karbamid szállítását és megkötését, a bőr hidrolipid egyensúlyának fenntartását.

hatóanyag_trehalóz
Trehalóz

Az extrém körülményeket tűrő sivatagi rózsából nyert természetes diszacharid egy erős hidratáló anyag, amely gondoskodik a vízvesztés és a bőröregedés megelőzéséről. Védi a bőrt a túlzott kiszáradástól, segít fenntartani a bőr megfelelő nedvességszintjét.

hatóanyag_betain
Betain

Az céklagyökér kivonatból 99%-os tisztaságú betain por állítható elő. A betain antioxidáns hatása mára már közismertté vált. Semlegesíti a szabad gyököket, visszaadja a bőr frissességét, feszességét, elősegíti a sejtek vízmegkötő képességét.

A KEZELÉS TERMÉKEI
A kezeléshez tartozó termékek nagykereskedelmi árai kizárólag
webáruházunk regisztrált partnerei számára elérhetőek!
Ultrahidratáló hatású szérum

Minden bőrtípusra, különösen vízhiányos, száraz bőrre ajánlott, a 30 ml-es kiszerelés körülbelül 10 kezeléshez elegendő mennyiségű készítmény. Intenzív hidratáló hatású, támogatja a bőr természetes védelmi funkcióit, növeli a bőr rugalmasságát.

Ultrahidratáló hatású mousse masszázshoz

Minden bőrtípusra, különösen vízhiányos, száraz bőrre ajánlott, a 150 ml-es kiszerelés körülbelül 20 kezeléshez elegendő mennyiségű készítmény. Biztosítja az intenzív hidratálást, hosszú távú védelmet biztosít a bőr kiszáradása ellen. Csökkenti az érzékeny bőr érdességét, húzódását.

Ultrahidratáló hatású alga peel-off maszk

Minden bőrtípusra, különösen vízhiányos, száraz bőrre ajánlott, a 190 g-os kiszerelés körülbelül 12 kezeléshez elegendő mennyiségű készítmény. Táplálja és hidratálja a bőrt, nyugtatja az irritációkat. Stimulálja a bőr regenerációs folyamatait, megakadályozza a bőr rugalmasságának elvesztését.

Ultrahidratáló hatású folyékony kristály arckrém SPF 15

Minden bőrtípusra, különösen vízhiányos, száraz bőrre ajánlott, a 100 ml-es kiszerelés körülbelül 50 kezeléshez elegendő mennyiségű készítmény. Hosszantartó hidratáltságot biztosít. Védelmet biztosít a transzepidermális vízvesztéssel szemben, aktiválja a bőr természetes hidratáló mechanizmusait.

PROFESSZIONÁLIS BŐRÁPOLÁS OTTHON
TERMÉKAJÁNLÓ, a kezelés hatásfokának fenntartása érdekében
liquid crystal biotechnology termékek
Liquid Crystal Biotechnology 7D - korosztályos termékcsaládok

A termékcsalád a modern technológia legújabb vívmányán alapul – ez a folyadékkristály alap. Az intelligens anti-ageing formulák kitűnőek az idő múlásának 7 tünetével szembeni küzdelemben és látványos eredményeket garantálnak a ráncok kialakulásának kivédésében és a bőr hidratálásában. A hagyományos krémekkel ellentétben a folyékony kristály alapú krémek tökéletesnek mondhatóak, mert struktúrájuk a bőr szerkezetét tükrözik, és összhangban vannak a bőr fiziológiájával. A folyékony kristály alap membrán lipideket tartalmaz, melyek támogatják a bőr természetes lipid rétegét, hosszantartó hidratálást és az aktív összetevők fokozatos kibocsátását teszik lehetővé.

HATÁS:

• Gyengéden és fokozatosan távolítja el az elhalt hámsejteket, csökkenti a ráncokat • javítja a bőr szerkezetét és feszességét • regenerálja a bőrt az esztétikai orvosi kezelések után • tökéletesen kisimítja a bőrt és ragyogást kölcsönöz neki • segít eltávolítani az elhalt hámsejteket • hidratálja a bőrt és normalizálja a bőr regenerációs folyamatait

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
Amennyiben kérdésed lenne a kezelésről, termékekről, írj nekünk bátran!
bielenda_prof logo
Hűségesek vagyunk filozófiánkhoz, miszerint...

„Természet által ihletett kozmetikumokat alkotunk, a női szépség és harmónia megőrzésére!”  Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy elsők között vigyük szalonodba az új, izgalmas, hatékony eljárásokat és kozmetikai kezeléseket, így járulva hozzá munkád sikeréhez, vendégeid elégedettségéhez.

ÁZSIAI SZÉPSÉGÁPOLÁSI TRADÍCIÓK IHLETTE ARCKEZELÉS,

AMELY VISSZAÁLLÍTJA A BŐR TERMÉSZETES RAGYOGÁSÁT!