AQUA PORIN

INTENZÍV KETTŐS HATÁSÚ MÉLYHIDRATÁLÓ
ARCKEZELÉS DEHIDRATÁLT, OXIGÉNHIÁNYOS BŐRRE

logo essential

Ajánlás

Minden bőrtípus és korosztály számára, különösen a vízhiányos, száraz bőr ápolására.

Hatás

A kétfázisú hidratáló folyamat mellett a kezelés erős bőrregeneráló hatású. A kezelés a természetes nedvességszállító csatornákat – aquaporinokat – nyitja meg a bőrben, a kedvezőbb, kiegyensúlyozottabb nedvesség visszatartás céljából.

Ajánlott gyakoriság

Kúraszerűen 6 kezelés, hetente 1 alkalommal, ezután havonta egyszer a hatás fenntartása érdekében.

Kezelés időtartama

60 perc

TUTI TIPP

Weber Era, szakoktatónktól

A mélyhidratáló kezelésben kiemelném a Duo-AQUAporinnal ellátott ultrahidratáló hatású mousse pakolást, amivel könnyű állagának köszönhetően egy símító mozdulatokra épülő masszázst végezhetünk a pakolás teljes felszívódásáig.

A KEZELÉS LEGFŐBB HATÓANYAGAI
hatóanyag_duo aqua-porin
Duo aqua-porin

A szélsőséges környezeti feltételekhez alkalmazkodott sziksófűből nyerik ki ezt a természetes komplexet, ami egyedülálló hatásának köszönhetően segíti a bőrben a víz és az karbamid szállítását és megkötését, a bőr hidrolipid egyensúlyának fenntartását.

hatóanyag_trehalóz
Trehalóz

Az extrém körülményeket tűrő sivatagi rózsából nyert természetes diszacharid egy erős hidratáló anyag, amely gondoskodik a vízvesztés és a bőröregedés megelőzéséről. Védi a bőrt a túlzott kiszáradástól, segít fenntartani a bőr megfelelő nedvességszintjét.

hatóanyag_betain
Betain

Az céklagyökér kivonatból 99%-os tisztaságú betain por állítható elő. A betain antioxidáns hatása mára már közismertté vált. Semlegesíti a szabad gyököket, visszaadja a bőr frissességét, feszességét, elősegíti a sejtek vízmegkötő képességét.

A KEZELÉS TERMÉKEI
A kezeléshez tartozó termékek nagykereskedelmi árai kizárólag
webáruházunk regisztrált partnerei számára elérhetőek!
Ultrahidratáló hatású szérum

Minden bőrtípusra, különösen vízhiányos, száraz bőrre ajánlott, a 30 ml-es kiszerelés körülbelül 10 kezeléshez elegendő mennyiségű készítmény. Intenzív hidratáló hatású, támogatja a bőr természetes védelmi funkcióit, növeli a bőr rugalmasságát.

Ultrahidratáló hatású mousse masszázshoz

Minden bőrtípusra, különösen vízhiányos, száraz bőrre ajánlott, a 150 ml-es kiszerelés körülbelül 20 kezeléshez elegendő mennyiségű készítmény. Biztosítja az intenzív hidratálást, hosszú távú védelmet biztosít a bőr kiszáradása ellen. Csökkenti az érzékeny bőr érdességét, húzódását.

Ultrahidratáló hatású alga peel-off maszk

Minden bőrtípusra, különösen vízhiányos, száraz bőrre ajánlott, a 190 g-os kiszerelés körülbelül 12 kezeléshez elegendő mennyiségű készítmény. Táplálja és hidratálja a bőrt, nyugtatja az irritációkat. Stimulálja a bőr regenerációs folyamatait, megakadályozza a bőr rugalmasságának elvesztését.

Ultrahidratáló hatású folyékony kristály arckrém SPF 15

Minden bőrtípusra, különösen vízhiányos, száraz bőrre ajánlott, a 100 ml-es kiszerelés körülbelül 50 kezeléshez elegendő mennyiségű készítmény. Hosszantartó hidratáltságot biztosít. Védelmet biztosít a transzepidermális vízvesztéssel szemben, aktiválja a bőr természetes hidratáló mechanizmusait.

PROFESSZIONÁLIS BŐRÁPOLÁS OTTHON
TERMÉKAJÁNLÓ, a kezelés hatásfokának fenntartása érdekében
liquid crystal biotechnology termékek
Liquid Crystal Biotechnology 7D - korosztályos termékcsaládok

A termékcsalád a modern technológia legújabb vívmányán alapul – ez a folyadékkristály alap. Az intelligens anti-ageing formulák kitűnőek az idő múlásának 7 tünetével szembeni küzdelemben és látványos eredményeket garantálnak a ráncok kialakulásának kivédésében és a bőr hidratálásában. A hagyományos krémekkel ellentétben a folyékony kristály alapú krémek tökéletesnek mondhatóak, mert struktúrájuk a bőr szerkezetét tükrözik, és összhangban vannak a bőr fiziológiájával. A folyékony kristály alap membrán lipideket tartalmaz, melyek támogatják a bőr természetes lipid rétegét, hosszantartó hidratálást és az aktív összetevők fokozatos kibocsátását teszik lehetővé.

HATÁS:

• Gyengéden és fokozatosan távolítja el az elhalt hámsejteket, csökkenti a ráncokat • javítja a bőr szerkezetét és feszességét • regenerálja a bőrt az esztétikai orvosi kezelések után • tökéletesen kisimítja a bőrt és ragyogást kölcsönöz neki • segít eltávolítani az elhalt hámsejteket • hidratálja a bőrt és normalizálja a bőr regenerációs folyamatait

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
Amennyiben kérdésed lenne a kezelésről, termékekről, írj nekünk bátran!
bielenda_prof logo
Hűségesek vagyunk filozófiánkhoz, miszerint...

„Természet által ihletett kozmetikumokat alkotunk, a női szépség és harmónia megőrzésére!”  Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy elsők között vigyük szalonodba az új, izgalmas, hatékony eljárásokat és kozmetikai kezeléseket, így járulva hozzá munkád sikeréhez, vendégeid elégedettségéhez.