ANTI-ACNE PROGRAM

Személyre szabott, átfogó hámlasztó kezelés zsíros, kombinált és aknés bőrre

A Bielenda Professional Laboratory szakértői egy innovatív, a bőr egyéni igényeire szabott savas hámlasztó programot hoztak létre különböző korcsoportoknak szánva. Az akné egy nagyon gyakori bőrbetegség, általában serdülőkorban, a hormonális változások következtében alakul ki. A tünetek akár a felnőttkor későbbi szakaszában is fennállhatnak, különösen a nők körében jelennek meg a tünetek egyre nagyobb számmal.

Hatékony fellépés a kombinált, zsíros és aknés bőr ellen A Bielenda Professional a kémiai hámlasztások terén kifejlesztette a saját programját és az ezt alkotó innovatív formulákat. Felhasználta az AHA-savak, BHA-savak, PHA- és LHA-savak nyújtotta előnyöket a látványos hatás elérése érdekében és minimalizálta az ezek okozta bőriritációt. A sikimisav, azelainsav, szalicilsav, anti-akne és shine complex (PCA cink, amely a szalicilsav származéka (LHA), Glükonolakton ihlette az ANTI-ACNE programot, akárcsak más savak, amelyek már megjelentek a márka kínálatában.

Ez egy átfogó terápia, amely számos aktív hatóanyag megfelelő kombinációján alapszik, amik szinergikus hatásban vannak egymással, egymást erősítik. A professzionális, innovatív eljárás magába foglalja a III fázisú hámlasztást. A helyesen megválasztott koncentráció és pH érték garantálja a kezelés hatékonyságát és biztonságosságát. AJÁNLÁS: Minden 20 év felettinek; kombinált, zsíros és aknéra hajlamos bőrre; szeborreás bőrre; szennyezett, kitágult pórusú bőrre; mitesszerekre, pattanásokra és hegekre.

Minden 40 év felettinek az öregedés látható jeleire; sekély ráncokra; száraz, érdes, rugalmasságát és feszességét vesztett bőrre; photo-aging (napkárosodás) esetén; öregedő bőrre; napozás utáni bőrszínelváltozásokra; száraz és durva tapintású bőrre; pigmentációs rendellenességgel rendelkező bőr revitalizálására.

AJÁNLOTT GYAKORISÁG: 4-6 kezelésből álló kúra 10-15 naponként. A kezelések kizárólag ősztől, tavasszal bezárólag végezhetők megfelelő UV védelem mellett.

KEZELÉS IDŐTARTAMA: 90 perc

OTTHONI ARCÁPOLÁS: A kozmetikus ajánlásával az elő- és utókzeléshez szükséges termékek