KRÉMPAKOLÁSOK

SZIBÉRIAI KRÉMPAKOLÁS 2IN1 ISZAPPAL

A PAKOLÁSOK ÚJ GENERÁCIÓJA

Fokozott masszírozó hatás – innovatív 2in1 formula – krémpakolás és peeling egyben

A szibériai agyagról:

A magasan koncentrált vitamin és ásványi anyag tartalmú sós tóból kinyert agyag és a természetes összetevők egyenesen Szibériából kerülnek beszerzésre. Magas antioxidáns tartalommal, karotinoidokkal, retinoidokka és biológiailag aktív anyagokkal, amelyek 20-szor erősebb bőrápoló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a Holt-tengeri termékek.

SZIBÉRIAI ISZAP – vitaminokban és ásványi anyagokban, peptidekben (fehérjék) és antioxidánsokban gazdag természetes összetevő. Mélyen tisztítja a bőrt, átfogó revitalizáló hatású, helyreállítja a bőr ragyogását.

Ajánlott: minden bőrtípusra

Aktív összetevők: szibériai iszap, babassu olaj, E-vitamin

KÉK AGYAG – erős méregtelenítő tulajdonságokkal rendelkezik. Kíméletes formula, nem okoz irritációt, ennek köszönhetően az érzékeny bőr ápolására is használható. Hidratálja,tisztítja és méregteleníti a bőrt.

Ajánlott: száraz, méregtelenítésre szoruló bőrre

Aktív hatóanyagok: szibériai kék agyag, avokádó olaj, E-vitamin, kaolin

Hatása:

SÁRGA AGYAG – a magas vastartalom jellemzi. Gyengéden tisztítja a bőrt és pótolja a bőr struktúrájában fellépő ásványi anyagok hiányát. Kombinált, zsíros szürkés megjelenésű bőr ápolására használják. Tisztítja és mattítja a bőrt, csökkenti a faggyútermelődést.

Ajánlott: kombinált, zsíros bőrre; aknéra hajlamos bőrre

Aktív összetevők: szibériai sárga agyag, argán olaj, cink-oxid, E-vitamin

Hatása: