POWER OF NATURE

POWER OF NATURE KEZELÉS AKTÍV SZÉNNEL ÉS CSIGANYÁLKA KIVONATTAL
Kinek ajánljuk?

Fakó, oxigénhiányos bőrre, amely gyakran ki van téve a nagyvárosi szennyezett körülményeknek. Regenerációra szoruló bőrre illetve intenzív hámlasztó kezelés /vagy orvosesztétikai eljárások után, különleges gépi kezelések után. Irritált, öregedő bőrre; aknés bőrre és akne okozta hegekre.

Kezelés hatása:
  • Méregteleníti és világosítja a bőrt
  • Intenzíven hidratáló hatású és javítja a bőr szerkezetét
  • Helyreállítja bőr barrier rétegét
  • Erős antioxidáns hatású
Csiganyálka kivonat

Úgy működik, mint egy regeneráló főzet. Kollagént, elasztint, glikolsavat, allantoint, antibakteriális hatású összetevőket, A-, C-, és E-vitaminokat tartalmaz. Helyreállítja a kollagén rostokat, antibakteriális tulajdonságú, világosítja a bőrszínt és kíméletesen hámlasztja a bőrt.

Aktív szén

Mélyen tisztítja a bőrt, méregtelenítő, baktériumölő tulajdonságú, és felszívja a felesleges faggyút.

TERMÉKEK
Mágneses enzimes peeling

Szürke, fakó, oxigénhiányos bőrre, mely gyakran érintkezik városi szennyeződésekkel. Regenerációt igénylő bőrre, intenzív hámlasztó kezelések vagy esztétikai kezelések után. Irritált, érett bőrre, aknéra vagy aknés hegekre.

Aktív hatóanyagok: mágneses részecskék, keratolin, hyaluronsav

Használati javaslat: Vigye fel a peelinget a megtiszított, száraz bőrre, 2-5 perc masszírozás után hagyja hatni 10 percig. A mellékelt mágnesre borítson eldobható kozmetikai kendőt, majd távolítsa el vele a magnetit szilánkokat. FIGYELEM! A folyamat alatt takarja le szemeket Satin rózsavízzel átitatott vattakorongokkal.

Újjáépítő repair szérum

Szürke, fakó, oxigénhiányos, szennyeződött, regenerálást igénylő bőrre.

Aktív hatóanyagok: csiga nyálka kivonat, hyaluronsav, aloe vera kivonat, B3-vitamin

Használati javaslat: Vigye fel a bőrre. A határ erősítése érdekében használhat ultrahangot vagy tű nélküli mezoterápiát.

Regeneráló és tápláló krémpakolás

Szürke, fakó, oxigénhiányos bőrre, mely gyakran érintkezik városi szennyeződésekkel. Regenerációt igénylő bőrre, intenzív hámlasztó kezelések vagy esztétikai kezelések után. Irritált, érett bőrre, aknéra vagy aknés hegekre.

Aktív hatóanyagok: aktív szén, zöld tea, rózsaolaj, avokádó olaj, babassu olaj, E-vitamin

Használati javaslat: A szemkörnyékét elkerülve vigye fel az arcbőrre 15 percre. A maximális eredmény érdekében alkalmazza a peel-off pakolás okkluzív nyomó hatását. Kompresszorral vagy szivaccsal távolítsa el a pakolás maradékát.

Méregtelenítő alga peel-off gél maszk

Szürke, fakó, oxigénhiányos bőrre, mely gyakran érintkezik városi szennyeződésekkel. Regenerációt igénylő bőrre, intenzív hámlasztó kezelések vagy esztétikai kezelések után. Irritált, érett bőrre, aknéra vag aknés hegekre.

Aktív hatóanyagok: aktív szén, glükóz, zab kivonat

Használati javaslat: Keverjen össze 2 egység port 3 egység hideg szénsavmentes ásványvízzal, egyenletes állag eléréséig. 20 perc után egy darabban távolítsa el.

FIGYELEM! Használat előtt a zacskót rázza össze!

Regeneráló hatású arckrém csiga nyálka kivonattal SPF 15

Szürke, fakó, oxigénhiányos bőrre, mely gyakran érintkezik városi szennyeződésekkel. Regenerációt igénylő bőrre, intenzív hámlasztó kezelések vagy esztétikai kezelések után. Irritált, érett bőrre, aknéra vagy aknés hegekre. Aktív hatóanyagok: csiga nyálka kivonat, rózsaolaj, hyaluronsav, aloe vera kivonat, Buriti (móricpálma) olaj, édes mandula olaj

Használati javaslat: Professzionális használat esetén vigye fel a kezelés végén. Otthoni használat esetén reggel és este használja a megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrén. A krém jól beszívódik, nem hagy zsíros réteget, kiváló sminkalap.

Otthoni bőrápolás:

A szinergikus hatás és a kezelés hosszantartó eredményének megtartása érdekében ajánljuk a Regeneráló csiganyálkát tartalmazó lakossági szérum és a Regeneráló csiganyálkát tartalmazó, SPF 15 fényszűrővel ellátott arckrém napi kétszeri használatát.
Aktív hatóanyagok: trehalóz, csiganyálka kivonat, D-panthenol, biomimetikus peptidek (hidratálja, regenerálja, nyugtatja a bőrt, erősíti a kollagén és az elasztikus rostokat,
megakadályozza a ráncok kialakulását)
Megjegyzés:
1. A készítményeket kizárólag professzionális használatra ajánljuk
2. Tréning ajánlott a kezelés használata előtt
3. A kezelést kéthetente ismételjük
4. Győződjön meg arról, hogy a vendége nem allergiás a készítményekben lévő
hatóanyagok egyikére.