WATERFALLS OF GOLD – ARANY

RÁNCTALANÍTÓ, BŐRFIATALÍTÓ, HIDRATÁLÓ, NYUGTATÓ HATÁSÚ ARCKEZELÉS

Előfordul olykor, hogy nem jut elegendő idő egy kúraszerű arckezelés sorozatra, viszont szükség lenne egy alkalom előtti „villám” vagy „party” kezelésre. Ebben az esetben hívhatjuk segítségül a csodás virág illatú BIELENDA PROFESSIONAL WATERFALLS OF GOLD ránctalanító, bőrfiatalító, hidratáló, nyugtató hatású Arany arckezelést. Felejthetetlen, elegáns, gyöngyvirágra, orgonára, jázminra emlékeztető illata miatt igazi hangulatjávító, tavaszváró vagy energizáló aromaterápiás kezelés, amely energiával és jókedvvel tölt fel.
Nyugtató hatása miatt érzékeny vagy rosaceára hajlamos bőrre is nyugodtan alkalmazható. Az arany stimulálja a kollagén termelést, csökkenti az elszíneződéseket, lifting és regeneráló hatású. A magas koncentrációjú hyaluronsav intenzíven hidratál, a bőrbe jutva megköti a vízmolekulákat és többszörösére növelve a térfogatát tölti ki a ráncokat. A Calcarium kőalga- és kaviár kivonatot, kovaföldet, mikrokollagént tartalmazó alga gumi peel-off maszk kiválóan nyugtatja a kipirosodott, érzékeny bőrt, stimulálja a kollagén és az elasztin szintézisét, intenzíven hidratálja, kisimítja és ránctalanítja a bőrt, növeli tömörségét és feszességét. A speciális krémpakolással végzett masszázs pihentet és energiával tölt fel. Az édes mandula olaj, a perui tara fa és a Vigna Aconitifolia (törökbab) kivonatok ránctalanítanak, feltöltik a szemkörnyéki bőrt, visszaadják rugalmasságát, csökkentik szem körüli ödémákat és sötét karikákat. A kolloid aranyat és hyaluronsav mikroszférákat tartalmazó bársonyos fluid kiváló alapot képez make-up alá, a SPF15 fényvédelemmel rendelkező befejező krémmel együtt egész napra tökéletes komfort érzetet biztosítanak.

Ajánlás:

Kivétel nélkül minden bőrtípusra és korosztály részére ajánlott, különleges alkalmi kezelésként, de kúraszerűen még eredményesebb a hatása. Ebben az esetben 4-6 alkalommal heti egyszer, azután havonta egy ismétlő kezelésként, a hatás fenntartása érdekében.

Kezelés időtartama: 60-90 perc
Otthoni bőrápolás: