FERUL-X

DEPIGMENTÁLÓ, BŐRSZÍNJAVÍTÓ
ANTI-AGING HATÁSÚ ARCKEZELÉS

logo premium

Ajánlás

Különböző eredetű elszíneződésekre, érett bőrre. Az öregedés jeleivel, photo-ageingre, egyenetlen bőrszerkezetre, szürke, fakó, egyenetlen bőrre, agresszív városi tényezőknek, szennyezésnek kitett, fáradt bőrre.

Hatás

Lassítja a káros környezeti tényezők (UV sugárzás, szmog, stimulánsok, egészségtelen étrend) által okozott öregedési folyamatokat. Gátolja a plazminogén aktivációs rendszerét, blokkolja a melanin szekrécióját és felhalmozódását a bőrben. Nyugtatja az irritációkat, csökkenti a bőrpírt és segít a rosacea megelőzésében. Kiegyenlíti a bőrszínt, csökkenti a pigmentációs zavarokat, az elszíneződésekre és kapilláris változásokra való hajlamot, ragyogást ad a bőrnek, véd a photo- és chrono-ageing ellen és biztosítja az optimális hidratációt.

Ajánlott gyakoriság

Kúraszerűen 4-6 kezelés, hetente egy alkalommal, ezután havonta egyszer a hatás fenntartása érdekében.

Kezelés időtartama

30 perc

TUTI TIPP

Weber Era, szakoktatónktól

Intenzív depigmentáló és anti-ageing hatású, de mindezek ellenére nem agresszív kémiai hámlasztó kezelés, amelynek a sikerét elsősorban a kozmetika számára újonnan felfedezett TRANEXÁMSAV garantálja.

A tranexámsav antiplazmin hatású, ennek köszönhetően a mai ismeretek szerint az egyik leghatékonyabb folthalványító összetevő; C-vitaminnal kombinálva még intenzívebben veszi fel a harcot a szerzett foltokkal; a hidrokinonnal ekvivalens, ellenben helyileg alkalmazva semmilyen mellékhatása nincs a szervezetre; hypoallergén és gyulladáscsökkentő. Vélhetően a jövőben egyre gyakrabban fogunk hallani róla kozmetikai kezelésekben.

A KEZELÉS LEGFŐBB HATÓANYAGAI
hatóanyag_phytocelltec-alp-rose-150×150
Ferulasav

Nagyon erős antioxidáns hatású. Lassítja a káros környezeti tényezők (UV sugárzás, szmog, stimulánsok, egészségtelen étrend) által okozott öregedési folyamatokat. A triozináz aktivitásának szabályozásával világosítja a bőr elszíneződéseit és megakadályozza az új pigmentációk kialakulását. Hidratáló hatású, stimulálja a kollagén és az elasztin szintézisét.

hatóanyag_argireline-150×150
Tranexámsav

hatékonyan világosítja a hormonális változások, napfény, gyulladás vagy gyógyszerek okozta elszíneződéseket. Gátolja a plazminogén aktivációs rendszerét, blokkolja a melanin szekrécióját és felhalmozódását a bőrben. Kíméletes és biztonságos minden bőrtípus számára, az érzékeny bőrre is. Nyugtatja az irritációkat, csökkenti a bőrpírt és segít a rosacea megelőzésében.

hatóanyag_syn-col-150×150
C-vitamin

Stimulálja a kollagén termelést, lassítja az öregedési folyamatokat, védi a bőr DNS-ét, erősíti és regenerálja a bőrt. Kiegyenlíti a bőrszínt, csökkenti a pigmentációs zavarokat, az elszíneződésekre és kapilláris változásokra való hajlamot, ragyogást ad a bőrnek, véd a photo- és chrono-ageing ellen és biztosítja az optimális hidratációt.

A KEZELÉS TERMÉKEI
A kezeléshez tartozó termékek nagykereskedelmi árai kizárólag
webáruházunk regisztrált partnerei számára elérhetőek!
FERUL-X Kezelő szett

A Ferul-X kezelő szett 5 db Savelőkészítő maszkot (Pre Acid Gel Face Mask), 5 db Ferulasavas pakolás ampullát (Ferulic Acid Face Mask) és 5 db TXA krémpakolást (TXA Cream Face Mask) tartalmaz, így 5 kezelésre elegendő mennyiség található benne. Különállóan egyik sem vásárolható meg, mindegyik kizárólag a kit tartalma.

szett
Savelőkészítő maszk (Pre Acid Gel Face Mask)

Hatóanyagok:

  • 10% mandulasav
  • 10% laktobionik sav
  • 5% tejsav, ferulasav, tranexámsav
Ferulasavas pakolás ampulla (Ferulic Acid Face Mask)

Hatóanyag:

  • 12% ferulasav
TXA krémpakolás (TXA Cream Face Mask)

Hatóanyagok:

  • 8% tranexámsav
  • 2% C-vitamin
  • 5% E-vitamin, tejsav
  • B3-vitamin
PROFESSZIONÁLIS BŐRÁPOLÁS OTTHON
A KEZELÉS BEFEJEZÉSE OTTHON
lakosságiak
FERUL-X HOME CARE lakossági termékek

Gyengéd arctisztító emulzió, 160 g
Hatóanyagok: Sensitive Cleanser Formula, panthenol, trehalóz, allantoin. HATÁS: tiszta, hidratált bőr.
Ajánlás: Minden bőrtípusra, különösen intenzív, esztétikai vagy dermokozmetikai kezelések (pl. mikrotűs mezoterápia, dermaroller, dermapen, savas hámlasztás, tű nélküli mezoterápia, mikrodermabrázió) utáni, vagy extrém időjárási viszonyoknak – fagy, szél, napsugárzás – kitett, irritált bőrre.
Hatás: tiszta, hidratált bőr.

Antioxidáns, hidratáló és nyugtató hatású arckrém, 50 ml
Hatóanyagok: ferulasav, tranexámsav, C-vitamin, E-vitamin, szkvalán, Anti-Pollution Complex, zöld tea hidrolátum, japán kamália olaj, trehalóz, pathenol.
Ajánlás: Minden bőrtípusra, különösen a szürke, egyenetlen bőrre, különböző eredetű elszíneződésekre, érett bőrre, egyenetlen bőrtextúra esetén, fáradt, agresszív városi tényezőknek kitett bőrre.
Hatás: bőrszínjavító, ragyogást adó, hidratáló, nyugtató, regeneráló, erősítő hatású. Ránctalanító és antioxidáns hatású.

Napvédő krém SPF 50 PA++, 50 ml
Irritált, esztétikai vagy más dermokozmetikai kezelések (pl. mikrotűs mezoterápia, dermaroller, dermapen, lézer terápia, IPL, RF, savas hámlasztás, tű nélküli mezoterápia, mikrodermabrázió) után ajánlott készítmény, otthoni használatra is! Főleg amikor a kezelés után huzamosabb ideig szükséges a napvédelem. 50 ml-es kiszerelés.
PA++
Ezt a jelzést főleg Japánban és Koreában használják, az UVA sugárzás védelem hatásfokára. A PA++ közepes UVA védelmet jelent, a PA+++ magasat, de vannak PA++++, azaz maximális UVA védelemmel rendelkező fényvédők is.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
Amennyiben kérdésed lenne a kezelésről, termékekről, írj nekünk bátran!
bielenda_prof logo
Hűségesek vagyunk filozófiánkhoz, miszerint...

„Természet által ihletett kozmetikumokat alkotunk, a női szépség és harmónia megőrzésére!”  Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy elsők között vigyük szalonodba az új, izgalmas, hatékony eljárásokat és kozmetikai kezeléseket, így járulva hozzá munkád sikeréhez, vendégeid elégedettségéhez.