HYDRA-HYAL2 INJECTION

BŐRFIATALÍTÓ, VOLUMENNÖVELŐ ARCKEZELÉS
ALACSONY MOLEKULASÚLYÚ HYLURONSAVVAL

logo premium

Ajánlás

Minden bőrtípusra, a 30 év felettieknek, ráncos, száraz, rugalmasságát és feszességét vesztett bőrre, és az öregség látható jeleire.

Hatás

Intenzív, hosszantartó hidratálás, javítja az arc természetes kontúrjait, kisimítja a bőrfelszíni ráncokat, növeli a bőr rugalmasságát és feszességét, ragyogóvá teszi, láthatóan megújítja a bőrt, ezáltal javul a szerkezete és megjelenése.

Ajánlott gyakoriság

Kúraszerűen 4-6 kezelés, hetente egy alkalommal, ezután havonta egyszer a hatás fenntartása érdekében.

Kezelés időtartama

60 perc

TUTI TIPP

Weber Era, szakoktatónktól

Talán ebben az esetben van a legnehezebb dolgom, hogy mit is emelhetnék ki, hiszen nagyon szeretem a szérumot, a pakolását és a moduláló alga-gipsz maszkot egyaránt. A választásom azonban a 3,5%-os Hydra-Hyal2 technológiával előállított kis- és nagy molekulasúlyú, igen magas koncentrációjú hyaluronsavat tartalmazó szérumra esett. Nagyon látványosan hidratálja a feszíni vízhiányos és a felszíni vízhiánnyal együtt járó mélyrétegű vízhiányos bőrt. Az egyedi Hydra-Hyal2 technológiának köszönhetően a szérum intenzív ránctalanító hatású is egyben, mert az Acetyl Hexapeptid-8 - közismertebb nevén az argirelin „botoxszerű” hatást biztosít a bőrnek.

A KEZELÉS LEGFŐBB HATÓANYAGAI
hatóanyag_avokádó olaj
Avokádó olaj

Rendkívül tápláló, bőrregeneráló, hidratáló olaj. Kiváló vitaminhiányos, száraz, hámló, ekcémás és fokozottan zsírhiányos, öregedő bőrök ápolására. Alkotóelemei: telítetlen zsírsavak (85%), glicerinészterek, antioxidáns vitaminok, sebgyógyulást segítő klorofill.

hatóanyag_hyaluronsav
Hyaluronsav

Az egyik legjobb és leghatékonyabb hidratáló és ráncfeltöltő összetevő. Lassítja az öregedést, a ráncok kialakulását. Felszíni és mélyrétegi vízhiányos, korpás seborrheás, öregedő, gyulladásra hajlamos bőrök kezeléséhez használható.

hatóanyag_hidrolizált glükozaminoglikánok
Hidrolizált glükozaminoglikánok

Létfontosságú szerepet játszanak a sejtanyagcserében, támogatják a kollagén és elasztikus rostok megfelelő állapotát, növekszik a bőr áteresztő képessége, így a hatóanyagok könnyebben szívódnak be a bőrbe a kozmetikai kezelés során.

A KEZELÉS TERMÉKEI
A kezeléshez tartozó termékek nagykereskedelmi árai kizárólag
webáruházunk regisztrált partnerei számára elérhetőek!
3,5% Hyaluronsav szérum

Száraz, feszességét veszített bőrre, az öregedés látható jeleire, szemkörnyékre az 50 g-os kiszerelés körülbelül 16 kezeléshez elegendő mennyiségű készítmény. Stimulálja a bőr természetes hidratáló mechanizmusait. Visszaadja a bőr rugalmasságát és feszességét.

Volumennövelő hatású krémpakolás masszázshoz

Száraz, feszességét veszített bőrre, az öregedés látható jeleire ajánlott, a 175 ml-es kiszerelés körülbelül 21 kezeléshez elegendő mennyiségű készítmény. Optimálisan hidratál, intenzíven táplál, lifting hatású, kisimítja és feszesíti a bőrt.

Anatómiai alga-gipsz arcmaszk

Száraz, feszességét, rugalmasságát veszített bőrre, az öregedés látható jeleire ajánlott, a 800 g-os kiszerelés körülbelül 12 kezeléshez elegendő mennyiségű készítmény. Növeli a bőr feszességét, volumennövelő hatású és formálja az arckontúrt.

Volumennövelő hatású arckrém SPF 15

Száraz, feszességét, rugalmasságát veszített bőrre, az öregedés látható jeleire ajánlott, a 150 ml-es kiszerelés körülbelül 75 kezeléshez elegendő mennyiségű készítményt tartalmaz. Csökkenti a bőr érdességét és a feszülő érzést, hoszszantartó védelmet nyújt a bőr kiszáradása ellen. Kisimítja és feszesíti a bőrt.

PROFESSZIONÁLIS BŐRÁPOLÁS OTTHON
TERMÉKAJÁNLÓ, a kezelés hatásfokának fenntartása érdekében
liquid crystal biotechnology termékek
Liquid Crystal Biotechnology 7D - korosztályos termékcsaládok

A termékcsalád a modern technológia legújabb vívmányán alapul – ez a folyadékkristály alap. Az intelligens anti-ageing formulák kitűnőek az idő múlásának 7 tünetével szembeni küzdelemben és látványos eredményeket garantálnak a ráncok kialakulásának kivédésében és a bőr hidratálásában. A hagyományos krémekkel ellentétben a folyékony kristály alapú krémek tökéletesnek mondhatóak, mert struktúrájuk a bőr szerkezetét tükrözik, és összhangban vannak a bőr fiziológiájával. A folyékony kristály alap membrán lipideket tartalmaz, melyek támogatják a bőr természetes lipid rétegét, hosszantartó hidratálást és az aktív összetevők fokozatos kibocsátását teszik lehetővé.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
Amennyiben kérdésed lenne a kezelésről, termékekről, írj nekünk bátran!
bielenda_prof logo
Hűségesek vagyunk filozófiánkhoz, miszerint...

„Természet által ihletett kozmetikumokat alkotunk, a női szépség és harmónia megőrzésére!”  Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy elsők között vigyük szalonodba az új, izgalmas, hatékony eljárásokat és kozmetikai kezeléseket, így járulva hozzá munkád sikeréhez, vendégeid elégedettségéhez.

ÁZSIAI SZÉPSÉGÁPOLÁSI TRADÍCIÓK IHLETTE ARCKEZELÉS,

AMELY VISSZAÁLLÍTJA A BŐR TERMÉSZETES RAGYOGÁSÁT!