HYDRA-HYAL2 INJECTION

BŐRFIATALÍTÓ, VOLUMENNÖVELŐ ARCKEZELÉS
ALACSONY MOLEKULASÚLYÚ HYLURONSAVVAL

logo premium

Ajánlás

Minden bőrtípusra, a 30 év felettieknek, ráncos, száraz, rugalmasságát és feszességét vesztett bőrre, és az öregség látható jeleire.

Hatás

Intenzív, hosszantartó hidratálás, javítja az arc természetes kontúrjait, kisimítja a bőrfelszíni ráncokat, növeli a bőr rugalmasságát és feszességét, ragyogóvá teszi, láthatóan megújítja a bőrt, ezáltal javul a szerkezete és megjelenése.

Ajánlott gyakoriság

Kúraszerűen 4-6 kezelés, hetente egy alkalommal, ezután havonta egyszer a hatás fenntartása érdekében.

Kezelés időtartama

60 perc

TUTI TIPP

Weber Era, szakoktatónktól

Talán ebben az esetben van a legnehezebb dolgom, hogy mit is emelhetnék ki, hiszen nagyon szeretem a szérumot, a pakolását és a moduláló alga-gipsz maszkot egyaránt. A választásom azonban a 3,5%-os Hydra-Hyal2 technológiával előállított kis- és nagy molekulasúlyú, igen magas koncentrációjú hyaluronsavat tartalmazó szérumra esett. Nagyon látványosan hidratálja a feszíni vízhiányos és a felszíni vízhiánnyal együtt járó mélyrétegű vízhiányos bőrt. Az egyedi Hydra-Hyal2 technológiának köszönhetően a szérum intenzív ránctalanító hatású is egyben, mert az Acetyl Hexapeptid-8 - közismertebb nevén az argirelin „botoxszerű” hatást biztosít a bőrnek.

A KEZELÉS LEGFŐBB HATÓANYAGAI
hatóanyag_avokádó olaj
Avokádó olaj

Rendkívül tápláló, bőrregeneráló, hidratáló olaj. Kiváló vitaminhiányos, száraz, hámló, ekcémás és fokozottan zsírhiányos, öregedő bőrök ápolására. Alkotóelemei: telítetlen zsírsavak (85%), glicerinészterek, antioxidáns vitaminok, sebgyógyulást segítő klorofill.

hatóanyag_hyaluronsav
Hyaluronsav

Az egyik legjobb és leghatékonyabb hidratáló és ráncfeltöltő összetevő. Lassítja az öregedést, a ráncok kialakulását. Felszíni és mélyrétegi vízhiányos, korpás seborrheás, öregedő, gyulladásra hajlamos bőrök kezeléséhez használható.

hatóanyag_hidrolizált glükozaminoglikánok
Hidrolizált glükozaminoglikánok

Létfontosságú szerepet játszanak a sejtanyagcserében, támogatják a kollagén és elasztikus rostok megfelelő állapotát, növekszik a bőr áteresztő képessége, így a hatóanyagok könnyebben szívódnak be a bőrbe a kozmetikai kezelés során.

A KEZELÉS TERMÉKEI
A kezeléshez tartozó termékek nagykereskedelmi árai kizárólag
webáruházunk regisztrált partnerei számára elérhetőek!
3,5% Hyaluronsav szérum

Száraz, feszességét veszített bőrre, az öregedés látható jeleire, szemkörnyékre az 50 g-os kiszerelés körülbelül 16 kezeléshez elegendő mennyiségű készítmény. Stimulálja a bőr természetes hidratáló mechanizmusait. Visszaadja a bőr rugalmasságát és feszességét.

Volumennövelő hatású krémpakolás masszázshoz

Száraz, feszességét veszített bőrre, az öregedés látható jeleire ajánlott, a 175 ml-es kiszerelés körülbelül 21 kezeléshez elegendő mennyiségű készítmény. Optimálisan hidratál, intenzíven táplál, lifting hatású, kisimítja és feszesíti a bőrt.

Anatómiai alga-gipsz arcmaszk

Száraz, feszességét, rugalmasságát veszített bőrre, az öregedés látható jeleire ajánlott, a 800 g-os kiszerelés körülbelül 12 kezeléshez elegendő mennyiségű készítmény. Növeli a bőr feszességét, volumennövelő hatású és formálja az arckontúrt.

Volumennövelő hatású arckrém SPF 15

Száraz, feszességét, rugalmasságát veszített bőrre, az öregedés látható jeleire ajánlott, a 150 ml-es kiszerelés körülbelül 75 kezeléshez elegendő mennyiségű készítményt tartalmaz. Csökkenti a bőr érdességét és a feszülő érzést, hoszszantartó védelmet nyújt a bőr kiszáradása ellen. Kisimítja és feszesíti a bőrt.

PROFESSZIONÁLIS BŐRÁPOLÁS OTTHON
TERMÉKAJÁNLÓ, a kezelés hatásfokának fenntartása érdekében
HYALURONIC FACE CREAM
Hydra-Hyal2 Home Care - Volumennövelő hatású arckrém SPF 15 50 ml

Ajánlás: száraz, feszességét, rugalmasságát veszített bőrre, az öregedés látható jeleire

Hatás:

  • csökkenti a bőr érdességét és a feszülő érzést
  • hosszantartó védelmet nyújt a bőr kiszáradása ellen
  • kisimítja és feszesíti a bőrt

Hatóanyagok: argirelin, avoká-dó olaj, E-vitamin, kakaó vaj, kókusz olaj, tejsav, hyaluronsav, hidrolizált glükozaminoglikánok

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
Amennyiben kérdésed lenne a kezelésről, termékekről, írj nekünk bátran!
bielenda_prof logo
Hűségesek vagyunk filozófiánkhoz, miszerint...

„Természet által ihletett kozmetikumokat alkotunk, a női szépség és harmónia megőrzésére!”  Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy elsők között vigyük szalonodba az új, izgalmas, hatékony eljárásokat és kozmetikai kezeléseket, így járulva hozzá munkád sikeréhez, vendégeid elégedettségéhez.