SKIN BREATH

ENERGIZÁLÓ ÉS OXIGENIZÁLÓ
HATÁSÚ ARCKEZELÉS

logo premium

Ajánlás

Minden bőrtípusra, különösen fakó, szürke, oxigénhiányos bőrre, dohányosoknak. Ráncos, feszességét vesztett, száraz bőrre. Korai öregedés és oxidatív stressz által érintett bőrre. Duzzadt szemekre és sötét karikákra, érzékeny bőrre, illetve túlzásba vitt napozás esetén.

Hatás

Friss, fiatalos kinézetet biztosít, használatával a bőr üde, oxigenizált lesz. Tisztító, mélyhidratáló hatása van. Csökkenti az oxidatív stressz és UV sugárzás káros hatásait, a szem alatti ödémákat és sötét karikákat, a ráncok mélységét és növeli a bőr feszességét.

Ajánlott gyakoriság

Kúraszerűen 4-6 kezelés, hetente egy alkalommal, ezután havonta egyszer a hatás fenntartása érdekében.

Kezelés időtartama

60 perc

TUTI TIPP

Weber Era, szakoktatónktól

Nem véletlen, hogy manapság oly népszerűek a kozmetikákban az oxigenizáló és energetizáló hatású arckezelések, hiszen a bőrben zajló biokémiai folyamatok megfelelő működéséhez oxigénre van szükség. Kiemelném a különleges, hámlasztó hatású felhőmaszkot, ami egy különleges hatóanyagnak köszönhetően megköti a levegő oxigénjét és azonnal megindul a habképződés. A kókusz-glükozid garantálja a hab tartósságát, mindaddig, amíg a hatóidő eltelte után le nem mossuk a bőrről. A buborékmaszkkal tökéletesen előkészítjük a bőrt a hatóanyagok befogadására és nem utolsó sorban nagyon izgalmas és kellemes érzés a vendég számára.

A KEZELÉS LEGFŐBB HATÓANYAGAI
hatóanyag_hidrolizált glükozaminoglikánok
Q10-KOENZIM

az energiaszintézis fontos eleme. Segít az oxigént megkötni és ATP-t termel, amire a káros külső tényezők behatása esetén nagyobb igény van. A liposzómába zárt Q10-koenzim hatékonyabban szívódik be a bőrbe.

ginseng-641890_1920
Ginzeng

Vitalitást visszaállító hatóanyag, melyet a kínai orvoslásban több ezer éve használnak. Vitaminokban, aminosavakban, poliszacharidokban, és ami a legfontosabb, ginzenozidokban gazdag, mely növeli a hemoglobin oxigénhez való kötődését, így javítja a bőr oxigenizációját és tápanyagellátását.

crystal-2723145_1920
TENGERI ÁSVÁNYOK

Biztosítják a bőr megfelelő tápanyagellátását, megakadályozzák a transzepidermális vízvesztést.

A KEZELÉS TERMÉKEI
A kezeléshez tartozó termékek nagykereskedelmi árai kizárólag
webáruházunk regisztrált partnerei számára elérhetőek!
Micellás Sminklemosó gél-krém

Minden bőrtípusra ajánlott, különösen fakó, szürke, oxigénhiányos bőrre, dohányosoknak. Száraz, feszességét veszített bőrre, az öregedés látható jeleire 500 g-os kiszerelés körülbelül 60 kezelésre elegendő mennyiségű készítmény.

Energizáló és tonizáló hatású esszencia

Minden bőrtípusra ajánlott, különösen fakó, szürke, oxigénhiányos bőrre, dohányosoknak. Száraz, feszességét veszített bőrre, az öregedés látható jeleire 500 ml-es kiszerelés körülbelül 60 kezelésre elegendő mennyiségű készítmény. Eltávolítja a szennyeződéseket, tonizálja a bőrt.

Hámlasztó hatású buborékmaszk

Minden bőrtípusra ajánlott, különösen fakó, szürke, oxigénhiányos bőrre, dohányosoknak. Száraz, feszességét veszített bőrre, az öregedés látható jeleire, a 45 g-os kiszerelés körülbelül 5 kezelésre elegendő mennyiségű készítmény. Eltávolítja az elhalt hámsejteket.

Energizáló és tápláló hatású szérum

Minden bőrtípusra ajánlott, különösen fakó, szürke, oxigénhiányos bőrre, dohányosoknak. Száraz, feszességét veszített bőrre, az öregedés látható jeleire 30 ml-es kiszerelés körülbelül 10 kezelésre elegendő mennyiségű készítmény. Ránctalanító, tápláló, bőrszínjavító hatású.

Oxigenizáló hatású alga peel-off maszk tengeri ásványokkal

Minden bőrtípusra ajánlott, különösen fakó, szürke, oxigénhiányos bőrre, dohányosoknak. Száraz, feszességét veszített bőrre, az öregedés látható jeleire 80 g-os kiszerelés körülbelül 5 kezelésre elegendő mennyiségű készítmény. Oxigenziáló, nyugtató és frissítő hatású.

PROFESSZIONÁLIS BŐRÁPOLÁS OTTHON
TERMÉKAJÁNLÓ, a kezelés hatásfokának fenntartása érdekében
otthoni bőrápolás
Skin Breath Home care termékek

ENERGIZÁLÓ ÉS OXIGENIZÁLÓ HATÁSÚ ARCKRÉM 50 ml

Hatóanyagok: ginzeng, Q10-koenzim, tengeri ásványok, hyaluronsav
Hatás: ránctalanító, oxigenizáló, tápláló, energizáló

ENERGIZÁLÓ HATÁSÚ KOFFEINES SZEMKÖRNYÉKI KRÉM 15 ml

Hatóanyagok: koffein, ginzeng, szemvidítófű
Hatás: ránctalanító, csökkenti a szem alatti ödémát és a sötét karikákat
KÉTFÁZISÚ OXIGENIZÁLÓ HATÁSÚ SZÉRUM 30 ml

Hatóanyagok: koffein, tengeri ásványok, trehalóz, hyaluronsav
Hatás: oxigenizáló, hidratáló, energizáló

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
Amennyiben kérdésed lenne a kezelésről, termékekről, írj nekünk bátran!
bielenda_prof logo
Hűségesek vagyunk filozófiánkhoz, miszerint...

„Természet által ihletett kozmetikumokat alkotunk, a női szépség és harmónia megőrzésére!”  Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy elsők között vigyük szalonodba az új, izgalmas, hatékony eljárásokat és kozmetikai kezeléseket, így járulva hozzá munkád sikeréhez, vendégeid elégedettségéhez.