Gyümölcsös kényeztetés – MÁLNA

A SPA&WELLNESS alapelvei által inspirálva és a modern technológiában elért felfedezéseknek köszönhetően a BIELENDA PROFESSIONAL által megalkotott MÁLNA testkezelés egyesíti a testet és a lelket. Alapja a teljes megtisztulás és méregtelenítés, továbbá a bőr ellátása aktív hatóanyagokkal, amelyek a mélyebb rétegekbe is eljutnak, a még látványosabb eredményt érdekében. Az egyedülálló SPA&WELLNESS programon a málna érzéki aromája kísér végig, ami minden termékben megtalálható.

Gyümölcsös kényeztetés termékei a leghatékonyabb zsírbontó anyagokkal lettek gazdagítva, mint például az organikus brazil guaranából származó koffein. Ez a hatóanyag erős antioxidáns, anti-cellulit és karcsúsító hatású, mely feszesíti és kisimítja a bőrt, növeli a rugalmasságát, serkenti a vérkeringést, gyorsítja az anyagcserét, tisztítja, hidratálja, valamint tápanyagokkal látja el a bőrt. Erős antioxidáns. A guarana koffein a lipolízis stimulálásával felgyorsítja a zsírsejtek lebontását és megszüntetését.
Hangulatjavító, anti-stressz hatású, mélyen tisztít, méregtelenít, mivel serkenti a vérkeringést, fokozza a sejtek oxigénellátását, feszesíti és erősíti a bőrt, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. Megőrzi a bőr napbarnított színét, kellemes illata ellazít, elűzi a depressziót.
A zsírlerakódás és a cellulit látható jelei ellen jó eredménnyel veszi fel a harcot, stimulálja a nyirokkeringést, gyorsítja a méreganyagok kivezetését, csökkenti az ödémákat.
A problémás testrészek újból feszesek, rugalmasak és simák lesznek, a közérzet javul.

Ajánlás:

Zsírlerakódás vagy cellulit látható jelei ellen kifejlesztett kezelés, amely a fogyás vagy kor miatt rugalmasságát, feszességét veszített bőr hatásos ellenszere. A napozás, szoláriumozás, központi fűtés vagy a légkondicionálás okozta bőrszárazságot is sikerrel orvosolja, de ajánlott oxigénhiányos, a dohányzás vagy a fáradtság miatt fakó bőr kezelésére egyaránt.

Kezelés időtartama:

Egész testen vagy a kiválasztott problémás testrészeken alkalmazható, (mellkörnyéket kihagyva), ajánlott kúraszerűen 8-12 kezelés, hetente 2-3, de minimum 2 alkalommal.

Otthoni ápolás: