GÖRÖGDINNYE

ANTI-CELLULIT HATÁSÚ ALAKFORMÁLÓ, HANGULATJAVÍTÓ, RELAXÁLÓ TESTKEZELÉS

A rendkívül magas víztartalmú görögdinnye kiemelkedő eredménnyel kezeli a zsírlerakódás vagy cellulit látható jeleit, a fogyás vagy kor miatt rugalmasságát, feszességét veszített bőrt. A napozás, szoláriumozás, központi fűtés vagy a légkondicionálás okozta bőrszárazságot pillanatok alatt tünetei el és az oxigénhiányos, a dohányzás vagy a fáradtság miatt fakó bőr ápolásában is nagyszerűen helyt áll. Javítja a hangulatot, energiával tölti fel a testet és a lelket egyaránt, anti-stressz hatású.

Mélyen tisztít, méregtelenít, serkenti a vérkeringést, fokozza a sejtek oxigénellátását, feszesíti és erősíti a bőrt, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. Megőrzi a bőr napbarnított színét, kellemes illata ellazít, elűzi a depressziót.

A BIELENDA PROFESSIONAL GÖRÖGDINNYE testkezeléseben található görögdinnye kivonat, avokádó-, makadám dió- és mandula olaj, E-vitamin, Hydromail- és Cellulit Contra komplex, shea vaj, valamint hyaluronsav komplexe méregtelenít, stimulálja a nyirokkeringést, feszesíti a bőrt, stimulálja a kollagén és az elasztin szintézisét, javítja a sejtek metabolizmusát.

A kezelés intenzív zsírégető és méregtelenítő hatású, visszaállítja a bőr feszességét és rugalmasságát, mélyen hidratálja a bőrt, amely bársonyos tapintású, friss és energiával teli lesz, de mindez igaz a lélekre is, hiszen jótékony hatását érezni lehet a hangulaton is.

Ajánlás: fogyás vagy kor miatt rugalmasságát, feszességét veszített bőr, túlzott napozás, szoláriumozás, központi fűtés vagy a légkondicionálás okozta bőrszárazság, oxigénhiányos, a dohányzás vagy a fáradtság miatt fakó bőr kezelésére

Kezelés időtartama: Egész testen vagy a kiválasztott problémás testrészeken alkalmazható, (mellkörnyéket kihagyva) kúraszerűen 8-12 kezelés, hetente 2-3, de minimum 2 alkalommal.

Otthoni ápolás: