REFERENCIA SZALON

Kozmetikai szalon program
a márka kiemelt partnerei számára
AMIT NYÚJTUNK SZÁMODRASZERZŐDÉS FELTÉTELEK

Amennyiben már dolgozol a BIELENDA PROFESSIONAL szalontermékeivel vagy érdeklődsz a márka iránt, szeretnénk figyelmedbe ajánlani a Referencia Szalon Programunkat! Élvezd a legnagyobb kedvezményeket, marketing- és reklámtámogatásunkat, tartozz az egyik legdinamikusabban fejlődő kozmetikai márkához – legyél sikeres!

Miért jó ez Neked? – ha csatlakozol hozzánk, a nehézségeiddel, problémáiddal nem kell egyedül megbirkóznod: munkádat a jövőben egy csapat szakember segíti.

Mi a mi sikerünk? – a Te sikered!

Nézd meg, hogy ennek érdekében mit tehetünk érted:

ÁRKEDVEZMÉNYEK

Csak és kizárólag referencia kozmetikáknak járó állandó árkedvezmények és kedvezményes fizetési feltételek

KREATÍV TERVEZÉS

Részt veszünk a szalonod kreatív megjelenésének tervezésében, kivitelezésében (reklámtáblák, plakátok, termékkatalógusok)

DÍJMENTES TANFOLYAMOK

A professzionális újdonságokról mindig elsők között értesülsz, a tanfolyamokon díjmentesen vagy kedvezményesen vehetsz részt

SZAKMAI SEGÍTSÉG

Szakmai munkádat egy nemzetközi team és a Beauty Partner Kft. tanfolyam oktató csapata és  kozmetikus szakoktatónk segíti

ONLINE KOMMUNIKÁCIÓ

Online kommunikációs tervezés (facebook-kommunikáció, hírlevelek, kreatív anyagok, bannerek)

ÉRTÉKESÍTÉS

Profi értékesítési csapatunk rendelkezésedre áll lakossági termékeink minél eredményesebb értékesítésének elérésében

TERMÉKMINTÁK

Termékmintákkal segítünk Neked, hogy vendégeid igényeiknek megfelelően tudjanak választani kozmetikai termékeink közül

ZÁRT KOMMUNIKÁCIÓS RENDSZER

Zárt kommunikációs rendszerünkben használata (szakmai kérdések, tanácsok, vélemények)

ÁRKALKULÁCIÓK

Segítünk helyesen kikalkulálni a kezelések árait (csomagárak és szalonodra szabott vendég
csalogató kezdvezmények)

SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Lakossági termékekre vonatkozó feltételek
 
Az Együttműködő Partner kötelezettséget vállal, hogy a BIELENDA márka következő professzionális kezeléseit tartja szalonjában és azt ajánlja vendégei számára:
 

ACNE STOP – Bőrtisztító kezelés aknés, érzékeny, gyulladásra hajlamos, mitesszeres bőrre Bőrtisztítás Kötelező
IDEAL SKIN – Bőrtisztító kezelés száraz, normál bőrre Kötelező
S.O.S. COMFORT – Nyugtató, érfalerősítő, hűsítő irritáció csökkentő arckezelés irritált, rosaceás, érzékeny bőrre Rosaceás bőr Kötelező
AQUA PORIN – Intenzív kettős hatású mélyhidratáló, aquaporin szintézist stimuláló arckezelés száraz, dehidratált, oxigénhiányos bőrre Hidratálás Kötelező
EYE LIFT PROGRAM – Bőrfiatalító, sötét karikákat halványító, anti-ageing hatású szemkezelés Szemkörnyék Kötelező
WATERFALLS OF GOLD – KOLLOID ARANY – Ránctalanító, regeneráló, hidratáló, nyugtató hatású arckezelés Anti-age Kötelező
HYDRA-HYAL2 Fiatalító, volumennövelő arckezelés az innovatív HYDRA-HYAL2 technológiával Kötelező
ELIXIR OF YOUTH – SZÉPSÉG ELIXÍR – Anti-ageing hatású arckezelés PhytoCellTecTM argán növényi őssejttel Kötelező
SKIN BREATH – Energizáló és oxigenizáló hatású arckezelés Újdonságok Szabadon választható
POWER OF NATURE – Regeneráló és méregtelenítő hatású arckezelés
ESSENCE OF ASIA – Ázsiai szépségápolási tradíciók ihlette arckezelés, amely visszaállítja a bőr természetes ragyogását
SENSITIVE SKIN – Intenzív, nyugtató és bőrmegújító arckezelés érzékeny, problémás bőrre Szabadon választható
MESO MED PROGRAM – Aktív szérum koncentrátumok mikrotűs mezoterápiához és dermarollerhez Szabadon választható

 

Mik azok a professzionális termékek?
 
Az Együttműködő Partner/Referencia Kozmetika köteles a BIELENDA professzionális kezelései mellett a BIELENDA lakossági termékeit ajánlani vendégeinek. Ehhez igénybe veheti a Forgalmazó által biztosított tájékoztatást, betanítást. Az értékesítési tevékenység elősegítése érdekében kihelyezi szalonjában a Forgalmazó által biztosított katalógusokat, szóróanyagokat vagy más promóciós anyagokat. A kezelés végén megajándékozza vendégét specifikusan kiválasztott lakossági termékmintával.

Árak, kedvezmények, támogatások

 
KEDVEZMÉNY: A Referencia szalon a szerződés aláírásától kezdődően rögtön (az esetlegesen igénybe vett türelmi idő alatt is) vásárlások alkalmával állandó 10% kedvezményben részesül a BIELENDA PROFESSIONAL professzionális és a Bielenda lakossági termékekből, mely a szerződés aláírásával egy időben a Forgalmazó ügyfélkiszolgáló, számlázó rendszerében rögzítésre kerül. Kivételt képeznek a speciális, nagyobb kedvezményt biztosító akciók (pl: Beauty Forum szakmai kiállítás), melyek kedvezményeivel nem vonható össze a fent említett 10%.

A Referencia szalon automatikusan a Bielenda Bónusz Rendszer Gyémánt szintjével is rendelkezik.

FORGALOM: A referencia szalon státusz feltétele havi nettó 80 000 Ft forgalom a BIELENDA professzionális és lakossági termékekre vonatkozólag. A havi forgalmat felek félévente vizsgálják meg.

Amennyiben már dolgozol a márkával, de nem rendelkezel az összes kezeléssel, a hiányzó professzionális termékre szintén vonatkozik a 10%-os kedvezmény.

100.000 Ft értékű lakossági termékcsomag támogatást biztosítunk a Referencia Szalon részére évente: Két részletben 2 x 50.000 Ft (bruttó nagykereskedelmi listaárakon), tetszés szerint összeállított lakossági termékcsomaggal támogatjuk a Referencia Szalonodban a lakossági termékek értékesítését. Az első csomagot a szerződéskötés után 6. hónapban, a második csomagot a rákövetkező 7. hónapban biztosítjuk a Referencia Szalon részére.

30.000 Ft értékű textil és kelléktámogatást biztosítunk a Referencia Szalon részére évente: melyet két részletben (2 x 15.000 Ft), bruttó nagykereskedelmi listaárakon, tetszés szerint összeállított csomag formájában. Első csomagot szerződés indulásakor, a második csomagot az utána következő 7. hónapban biztosítjuk a Referencia Szalon részére.

Tréningek

A www.kozmetikusplaza.hu, egy olyan webáruház, ahova kizárólag kozmetikus szakemberek regisztrálhatnak és vásárolhatnak. A webáruházban megtalálhatóak a professzionális és lakossági termékek is.

Kit keress, ha szeretnél szerződni?
 
A Referencia Szalon Programért felelős munkatársunk: Molnár Dorottya, projekt manager
Elérhetőségei: +36 30 634 20 11, dorottya.molnar@beautypartner.hu

LÉGKÖR ÉS HANGULAT

A vendégnek végig azt kell éreznie, hogy ebben a szépségbirodalomban ő a figyelem központja, minden azért van, hogy az ő szépülését, pihenését szolgálja

A figyelem, az előzékenység, az udvariasság végigkísérik az itt tartózkodása alatt.

Halk zene, visszafogott világítás, tea vagy hűsítő a váróban, kis ajándék termékminta a kezelés után – mind teljessé teszik a szolgáltatást.

MÁRKANÉV

Az BIELENDA PROFESSIONAL REFERENCIA SZALON valamint az BIELENDA PROFESSIONAL elnevezés és logó használata csak a szerződő, arra jogosult partnerek számára engedélyezett. A jogosult partnereink a szerződéses viszony alatt használhatják a márkanevet és logót nyomtatott kommunikációs anyagaikban, vizuális megjelenésekben, online: weboldalakon és facebook ill. egyéb online kommunikációkban

Ennek megfelelően biztosított a grafikai reklámanyagok egységes rendszere: poszterek (kihelyezésük ezüst keretben javasolt), megállító táblák, kezeléseket kiajánló/ajánló kártyák, vendégkártyák, termékkatalógusok.

Lakossági termékek értékesítése: az üvegvitrinekben vagy a polcokon a lakossági termékek a márka előírásainak megfelelő polcképpel kerülnek kihelyezésre. Lakossági termékekhez termékminta kihelyezés.

FORMA ÉS STÍLUS

RECEPCIÓ

Lehetőség szerint világos, modern, letisztult belső, SPA stílusjegyekkel, BIELENDA PROFESSIONAL logó kihelyezésével. Amennyiben van, a recepció a vendég fogadásának helyszíne, a kezelések és időpontok megbeszélése, lakossági termékek ajánlása, katalógusok, termékminták kihelyezése.

KEZELŐKABIN (márkára jellemző)

• minimál stílusú berendezés, elegáns, tiszta összkép  • világos, természetes hatású, tiszta munkafelület • lakossági termékek üveges vitrinben kiállítva (ha nincs recepció) • professzionális szalon termékek zárt szekrényben elzárva • a kezelés anyaga fehér tálcán/tálkákban bekészítve • relaxáló zene a háttérből

VÁRÓSZOBA

A nagyobb szalonokban javasolt egy pihenőszoba, ahol a vendég nyugodtan lazíthat a kezelés után, frissítő üdítőt, teát ihat, ahol kozmetikusával megbeszélheti a következő kezelését vagy kiválaszthatja a lakossági termékeket. Amennyiben erre nincs lehetőség, ez lehet barátságosan berendezett sarok váró.