REFERENCIA SZALON

KOZMETIKAI SZALON PROGRAM
A MÁRKA KIEMELT PARTNEREI SZÁMÁRA

Amennyiben már dolgozol a BIELENDA PROFESSIONAL szalontermékeivel vagy érdeklődsz a márka iránt, szeretnénk figyelmedbe ajánlani a Referencia Szalon Programunkat! Élvezd a legnagyobb kedvezményeket, marketing- és reklámtámogatásunkat, tartozz az egyik legdinamikusabban fejlődő kozmetikai márkához - legyél sikeres!

Miért jó ez Neked? - ha csatlakozol hozzánk, a nehézségeiddel, problémáiddal nem kell egyedül megbirkóznod: munkádat a jövőben egy csapat szakember segíti.

Mi a mi sikerünk? - a Te sikered!

Nézd meg, hogy ennek érdekében mit tehetünk érted:

Részesülhetsz a legnagyobb - csak a referencia kozmetikáknak járó állandó árkedvezményben és kedvezményes fizetési feltételekben

Részt veszünk a szalonod kreatív megjelenésének tervezésében, kivitelezésében (reklámtáblák, plakátok, termékkatalógusok)

A professzionális újdonságokról mindig elsők között értesülsz, a tanfolyamokon díjmentesen vagy kedvezményesen vehetsz részt

Munkádat egy nemzetközi team és a Beauty Partner Kft. tréner csapata, valamint kozmetikus szakoktatónk segíti

Segítünk online kommunikációd elindításában (facebook-kommunikáció, figyelemfelkeltő hírlevelek, kreatív anyagok)

Profi értékesítési csapatunk rendelkezésedre áll lakossági termékeink minél eredményesebb értékesítésének elérésében

Termékmintákkal segítünk Neked, hogy vendégeid igényeiknek megfelelően tudjanak választani kozmetikai termékeink közül

Zárt kommunikációs rendszerünkben használata (szakmai kérdések, tanácsok, vélemények partnerkozmetikusoktól)

Segítünk helyesen kikalkulálni a kezelések árait, csomagárakat és szalonodra szabott vendégcsalogató kezdvezményeket kialakítani

SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK,

KERESKEDELMI KONCEPCIÓK

Az Együttműködő Partner kötelezettséget vállal, hogy a BIELENDA márka következő professzionális kezeléseit tartja szalonjában és azt ajánlja vendégei számára:

ACNE STOP - Bőrtisztító kezelés aknés, érzékeny, gyulladásra hajlamos, mitesszeres bőrreBőrtisztításKötelező
IDEAL SKIN - Bőrtisztító kezelés száraz, normál bőrreKötelező
S.O.S. COMFORT - Nyugtató, érfalerősítő, hűsítő irritáció csökkentő arckezelés irritált, rosaceás, érzékeny bőrreRosaceás bőrKötelező
AQUA PORIN - Intenzív kettős hatású mélyhidratáló, aquaporin szintézist stimuláló arckezelés száraz, dehidratált, oxigénhiányos bőrreHidratálásKötelező
EYE LIFT PROGRAM - Bőrfiatalító, sötét karikákat halványító, anti-ageing hatású szemkezelésSzemkörnyékKötelező
WATERFALLS OF GOLD - KOLLOID ARANY - Ránctalanító, regeneráló, hidratáló, nyugtató hatású arckezelésAnti-ageKötelező
HYDRA-HYAL2 - Fiatalító, volumennövelő arckezelés az innovatív HYDRA-HYAL2 technológiávalKötelező
ELIXIR OF YOUTH - SZÉPSÉG ELIXÍR - Anti-ageing hatású arckezelés PhytoCellTecTM argán növényi őssejttelKötelező
SKIN BREATH - Energizáló és oxigenizáló hatású arckezelésÚjdonságokSzabadon választható
POWER OF NATURE - Regeneráló és méregtelenítő hatású arckezelés
ESSENCE OF ASIA - Ázsiai szépségápolási tradíciók ihlette arckezelés, amely visszaállítja a bőr természetes ragyogását
SENSITIVE SKIN - Intenzív, nyugtató és bőrmegújító arckezelés érzékeny, problémás bőrreSzabadon választható
MESO MED PROGRAM - Aktív szérum koncentrátumok mikrotűs mezoterápiához és dermarollerhezSzabadon választható

Az Együttműködő Partner/Referencia Kozmetika köteles a BIELENDA professzionális kezelései mellett a BIELENDA lakossági termékeit ajánlani vendégeinek. Ehhez igénybe veheti a Forgalmazó által biztosított tájékoztatást, betanítást. Az értékesítési tevékenység elősegítése érdekében kihelyezi szalonjában a Forgalmazó által biztosított katalógusokat, szóróanyagokat vagy más promóciós anyagokat. A kezelés végén megajándékozza vendégét specifikusan kiválasztott lakossági termékmintával.

KEDVEZMÉNY: A Referencia szalon a szerződés aláírásától kezdődően rögtön (az esetlegesen igénybe vett türelmi idő alatt is) vásárlások alkalmával állandó 10% kedvezményben részesül a BIELENDA PROFESSIONAL professzionális és a Bielenda  lakossági termékekből, mely a szerződés aláírásával egy időben a Forgalmazó ügyfélkiszolgáló, számlázó rendszerében rögzítésre kerül. Kivételt képeznek a speciális, nagyobb kedvezményt biztosító akciók (pl: Beauty Forum szakmai kiállítás), melyek kedvezményeivel nem vonható össze a fent említett 10%.

A Referencia szalon automatikusan a Bielenda Bónusz Rendszer Gyémánt szintjével is rendelkezik.

FORGALOM: A referencia szalon státusz feltétele havi nettó 80 000 Ft forgalom a BIELENDA professzionális és lakossági termékekre vonatkozólag. A havi forgalmat felek félévente vizsgálják meg.

Amennyiben már dolgozol a márkával, de nem rendelkezel az összes kezeléssel, a hiányzó professzionális termékre szintén vonatkozik a 10%-os kedvezmény.

100.000 Ft értékű lakossági termékcsomag támogatást biztosítunk a Referencia Szalon részére évente: Két részletben 2 x 50.000 Ft (bruttó nagykereskedelmi listaárakon), tetszés szerint összeállított lakossági termékcsomaggal támogatjuk a Referencia Szalonodban a lakossági termékek értékesítését. Az első csomagot a szerződéskötés után 6. hónapban, a második csomagot a rákövetkező 7. hónapban biztosítjuk a Referencia Szalon részére.

30.000 Ft értékű textil és kelléktámogatást biztosítunk a Referencia Szalon részére évente: melyet két részletben (2 x 15.000 Ft), bruttó nagykereskedelmi listaárakon, tetszés szerint összeállított csomag formájában. Első csomagot szerződés indulásakor, a második csomagot az utána következő 7. hónapban biztosítjuk a Referencia Szalon részére.

 

A Referencia szalon kozmetikus szakemberei a BIELENDA PROFESSIONAL szakmai protokoll tréningjeit díjmentesen végezhetik el, kivételt képeznek a speciális masszázstechnikákat oktató tréningek, melyek 100% kedvezménnyel vehetők igénybe.

Az újdonságokról elsőként értesül a Referencia Szalon, valamint azok bemutatóin ingyenesen vehetsz részt.

A külföldi trénerek által tartott bemutatókon VIP-rendszeren belül díjmentesen vehetsz részt.

A Referencia szalon munkatársai személyre szabott felkészítést kapnak a márka termékeiről a helyszínen vagy a Forgalmazó bemutató és oktató központjában.

A Referencia Szalon Programért felelős munkatársunk: Molnár Dorottya, projekt manager
Elérhetőségei: +36 30 634 20 11, dorottya.molnar@beautypertner.hu

 

és most néhány gondolat a márkáról...
LÉGKÖR ÉS HANGULAT

A vendégnek végig azt kell éreznie, hogy ebben a szépségbirodalomban ő a figyelem központja, minden azért van, hogy az ő szépülését, pihenését szolgálja

légkör és hangulat 1,
légkör és hangulat 3

A figyelem, az előzékenység, az udvariasság végigkísérik az itt tartózkodása alatt.

Halk zene, visszafogott világítás, tea vagy hűsítő a váróban, kis ajándék termékminta a kezelés után - mind teljessé teszik a szolgáltatást.

légkör és hangulat 2
MÁRKANÉV

Az BIELENDA PROFESSIONAL REFERENCIA SZALON valamint az BIELENDA PROFESSIONAL elnevezés és logó használata csak a szerződő, arra jogosult partnerek számára engedélyezett. A jogosult partnereink a szerződéses viszony alatt használhatják a márkanevet és logót nyomtatott kommunikációs anyagaikban, vizuális megjelenésekben, online: weboldalakon és facebook ill. egyéb online kommunikációkban

Ennek megfelelően biztosított a grafikai reklámanyagok egységes rendszere: poszterek (kihelyezésük ezüst keretben javasolt), megállító táblák, kezeléseket kiajánló/ajánló kártyák, vendégkártyák, termékkatalógusok.

Lakossági termékek értékesítése: az üvegvitrinekben vagy a polcokon a lakossági termékek a márka előírásainak megfelelő polcképpel kerülnek kihelyezésre. Lakossági termékekhez termékminta kihelyezés.

FORMA ÉS STÍLUS
bielenda referencia program – recepció
RECEPCIÓ

Lehetőség szerint világos, modern, letisztult belső, SPA stílusjegyekkel, BIELENDA PROFESSIONAL logó kihelyezésével. Amennyiben van, a recepció a vendég fogadásának helyszíne, a kezelések és időpontok megbeszélése, lakossági termékek ajánlása, katalógusok, termékminták kihelyezése.

bielenda referencia program – kezelőkabin
KEZELŐKABIN (a márkára jellemző)

• minimál stílusú berendezés, elegáns, tiszta összkép • a kezeléshez eklőkészített kozmetikai ágy • világos, természetes hatású, tiszta munkafelület • lakossági termékek üveges vitrinben kiállítva (ha nincs recepció) • professzionális szalon termékek zárt szekrényben elzárva • a kezelés anyaga fehér tálcán/tálkákban bekészítve • bekeretezett plakátok afalra felakasztva • relaxáló zene a háttérből

bielenda referencia program – váró szoba
VÁRÓ SZOBA

A nagyobb szalonokban javasolt egy pihenőszoba, ahol a vendég nyugodtan lazíthat a kezelés után, frissítő üdítőt, teát ihat, ahol kozmetikusával megbeszélheti a következő kezelését vagy kiválaszthatja a lakossági termékeket.
Amennyiben erre nincs lehetőség, ez lehet barátságosan berendezett sarok váró.

REMÉLJÜK AZ AJÁNLATUNK ELNYERTE A TETSZÉSED ÉS HAMAROSAN ÜDVÖZÖLHETÜNK KIEMELT PARTNEREINK KÖRÉBEN!

Mit kell tenned, ha ajánlatunk elnyerte tetszésedet?

• Vedd fel a kapcsolatot területi képviselőddel vagy közvetlenül központunkkal.
• Nézd meg, milyen kezelésied vannak!
• Milyen kezeléseket kell beszerezned?
• Milyen ütemben szeretnéd beszerezni a hiányzó kezeléseket?
• Lakossági palettád kialakításához elemezd vendégkörödet korosztály és bőrproblémák alapján, majd állapítsd meg, milyen termékcsaládokat szeretnél nekik ajánlani!
• Jelezd, hogy szeretnéd-e igénybe venni bizományos kihelyezésünket vagy halasztott fizetésünket!

Ha ezekre a kérdésekre megvan a válaszod, rögzítjük a megállapodást a referenciaszerződésben. Ezek után aláírjuk a szerződést, kiszállítjuk Neked a termékeket és támogató anyagokat, majd kezdődhet a közös és sikeres munka!

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
Amennyiben további kérdésed lenne a programról
és egyéb támogatási rendszereinkről, írj nekünk bátran!
bielenda_prof logo
Hűségesek vagyunk filozófiánkhoz, miszerint...

„Természet által ihletett kozmetikumokat alkotunk, a női szépség és harmónia megőrzésére!”  Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy elsők között vigyük szalonodba az új, izgalmas, hatékony eljárásokat és kozmetikai kezeléseket, így járulva hozzá munkád sikeréhez, vendégeid elégedettségéhez.