DR. MEDICA CAPILLARIES

DERMATOLÓGIAI BŐRPÍRT
CSÖKKENTŐ ARCKRÉM
A termék jellemzői

Dr. Medica egy olyan különleges dermoesztétikai vonal, amely orvosi szempontból közelíti meg a bőrproblémákat. A készítményekben lévő magas koncentrációjú, bőrgyógyászok által is nagyra becsült innovatív, aktív hatóanyagok, valamint a speciális receptúrák a hatékonyság érdekében célzottan, egy adott bőrproblémára lettek kifejlesztve. Minden készítmény biztonsággal alkalmazható érzékeny bőrre is.

Dermatológiai bőrpírt csökkentő krém, ami egy speciálisan kifejlesztett NA-N 70 mg / 1g intenzív aktív hatóanyagokból álló formulát tartalmaz, amely kifejezetten a látható hajszálér elváltozásokra hat.

Hatóanyagok

kakaó vaj, avokádó olaj, vadgesztenye kivonat, laktobionik sav, kókusz olaj, panthenol, troxerutin, allantoin, E-vitamin, szkvalén, A-vitamin, beta-sitosterol, lecitin

Hatás

• Csökkenti a bőrpírt, megelőzi az új „pókangióma” kialakulását • Erősíti az érfalak rugalmasságát, növeli az ellenállóképességüket a sérülésekkel szemben • Hatékonyan csökkenti a hajszálerek láthatóságát • Nyugtatja, enyhíti az irritációt, csökkenti a bőr érzékenységét és hiperreaktivitását. • Hidratálja a bőrt, finomítja a hajszálereket • Megakadályozza az erythema kialakulását

Kiszerelés

50 ml

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
Amennyiben kérdésed lenne a termék(ek)ről, írj nekünk bátran!
bielenda_prof logo
Hűségesek vagyunk filozófiánkhoz, miszerint...

„Természet által ihletett kozmetikumokat alkotunk, a női szépség és harmónia megőrzésére!”  Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy elsők között vigyük szalonodba az új, izgalmas, hatékony eljárásokat és kozmetikai kezeléseket, így járulva hozzá munkád sikeréhez, vendégeid elégedettségéhez.