JAPAN LIFT

KOROSZTÁLYOS TERMÉKCSALÁD
Innovatív arcápoló termékcsalád Syn®Ake peptiddel

JAPAN LIFT az érett bőr ránctalanító kozmetikumainak egyedülálló sorozata. A japán szépségfilozófia ihlette, amelyben az ápolási rituálé összefonódik az örömmel, a  hagyományok pedig a modernitással.

Az ultrahatékony SYN®AKE peptid, a rizspeptid és az ázsiai természetes összetevők innovatív kombinációján alapuló különleges formula, mélyen hidratálja a bőrt, intenzív lifting hatású, amely a bőr ragyógó megjelenését biztosítja, akárcsak a japán nők bőre, simává válik és fiatalabbnak tűnik, mint valójában.

A Biomimetikus Syn®Ake peptide olyan innovatív hatóanyag, amely a vipera mérgének a hatását imitálja, feszesíti a bőrt, a ráncok kialakulásáért felelős arcizmok ciklikus mikro-összehúzódásának a megakadályozása révén hatékony lifting hatású. Láthatóan kisimítja a meglévő ráncokat és megakadályozza az újabbak kialakulását.

Rizspeptidek stimulálják a bőr védekező mechanizmusait és elősegítik a megújulási folyamatokat. Hatékonyan kisimítják a ráncokat, táplálják a bőrt, javítják a bőr feszességét, rugalmasságát, a bőr ragyogóbbá válik.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
Amennyiben kérdésed lenne a termékcsaládról,
valamint az egyes termékekről, írj nekünk bátran!
bielenda_prof logo
Hűségesek vagyunk filozófiánkhoz, miszerint...

„Természet által ihletett kozmetikumokat alkotunk, a női szépség és harmónia megőrzésére!”  Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy elsők között vigyük szalonodba az új, izgalmas, hatékony eljárásokat és kozmetikai kezeléseket, így járulva hozzá munkád sikeréhez, vendégeid elégedettségéhez.