NEURO COLLAGEN

TERMÉKCSALÁD
Érett bőrűek számára

Látványos ránctalanító hatású ermékcsalád, melyet az intelligens aktív összetevők garantálnak bizonyított hatásossággal és pontossággal. Mélyen behatolnak a bőrbe és fokozatosan fejtik ki hatásukat. A NEUROPEPTID egy modern, újgenerációs peptid, melyet az egyik legjobb ránctalanítóként tartanak számon, mivel gátolja a ráncok kialakulásáért felelős arcizmok összehúzódását. Hatékonyan megelőzi az új ráncok kialakulását és kisimítja a meglévőket.

COLLAGEN 3 PEPTID egy mélyen ható biomimetikus összetevő, mely hatékonyan csökkenti a ráncok összes formáját. Stimulálja a kollagéntermelést, javítja a bőr rugalmasságát, megvédi a megereszkedéstől. Korrigálja az arcvonásokat, megerősíti az öregedési folyamatok alatt elgyengült kollagén rostokat, revitalizálja és optimálisan hidratálja a bőrt. A krém dupla mennyiségű összetevőt tartalmaz, mint amennyit a Bielenda Laboratórium napi mennyiségként ajánl.

LIPOSZÓMÁBA ZÁRT Q10 - oxigenizálják a bőr sejtjeit, semlegesítik a szabadgyököket, serkentik a bőr regenerálódását és stimulálják a megújulást. Késleltetik a bőr öregedési folyamatait és rugalmasság elvesztését.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
Amennyiben kérdésed lenne a termékcsaládról,
valamint az egyes termékekről, írj nekünk bátran!
bielenda_prof logo
Hűségesek vagyunk filozófiánkhoz, miszerint...

„Természet által ihletett kozmetikumokat alkotunk, a női szépség és harmónia megőrzésére!”  Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy elsők között vigyük szalonodba az új, izgalmas, hatékony eljárásokat és kozmetikai kezeléseket, így járulva hozzá munkád sikeréhez, vendégeid elégedettségéhez.