SLIM CELLU CORRECTOR

INTENZÍV KARCSÚSÍTÓ, ANTI-CELLULIT
HATÁSÚ THERMOAKTÍV SZÉRUM CHILIVEL
A termék jellemzői

alakformáló hatás 83%*
javítja a bőr rugalmasságát 82%*
csökkenti a cellulitot 85%*
*4 hetes, 25 fős, dermatológusok felügyelete mellett végzett in vivo teszt eredménye.

Gyorsítja a testzsír csökkenését, csökkenti a cellulit jeleit, feszessé és simává teszi a bőrt, rugalmasabbá téve azt.

Hatóanyagok

CHILI PAPRIKA - kapszaicint tartalmaz, amely felgyorsítja a mikrokeringést és az anyagcserét, ennek köszönhetően csökkenti a testzsírt és a cellulitot. A kapszaicin ugyancsak növeli a szubkután zsírból származó energiát, megakadályozza annak újbóli lerakódását, és növeli az aktív összetevők behatolását a bőrbe.

AKTÍV SZÉN – intenzív méregtelenítő hatású összetevő. Mint egy mágnes, magába zárja a szennyeződéseket és méreganyagokat. Hidratáló hatású.

KOFFEIN – stimulálja az anyagcserét, csökkenti a cellulitot és a testzsírt, gyorsítja a zsírégetést, megakadályozza a zsírsejtek újra felhalmozódását a bőrben. Javítja a feszességet és rugalmasságot.

ÁZSIAI TIGRISFŰ KIVONAT – kisimítja és hidratálja a bőrt, csökkenti a narancsbőr tüneteit, megakadályozza a visszaesést.

Hatás

Gyorsítja a testzsír csökkenését, csökkenti a cellulit jeleit, feszessé és simává teszi a bőrt, rugalmasabbá téve azt.

Használati javaslat

• Naponta egyszer-kétszer alaposan, körkörös mozdulatokkal masszírozza be a problémás területekre, majd hagyja felszívódni.

Kiszerelés

250 ml

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
Amennyiben kérdésed lenne a termék(ek)ről, írj nekünk bátran!
bielenda_prof logo
Hűségesek vagyunk filozófiánkhoz, miszerint...

„Természet által ihletett kozmetikumokat alkotunk, a női szépség és harmónia megőrzésére!”  Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy elsők között vigyük szalonodba az új, izgalmas, hatékony eljárásokat és kozmetikai kezeléseket, így járulva hozzá munkád sikeréhez, vendégeid elégedettségéhez.