ECO SORBET

HIDRATÁLÓ ÉS TISZTÍTÓ HATÁSÚ
MÁLNÁS ARCRADÍR KORONG
TERMÉK JELLEMZŐI

Egy arcradírozó korong, ami hatékonyan tisztítja és hidratálja a bőrt. Köszönhetően a természetes eredetű arcradírozó szemcséknek, kíméletesen távolítja el az elhalt hámréteget, tisztít és regenerálja az arcbőrt. Az arcradír nem irritálja a bőrt, nem bontja meg a hidrolipid egyensúlyt, hanem felkészíti a bőrt a további arcápolásra.
Ez az arcradír korong 89%-ban természetes eredetű összetevőkből lett megalkotva. A kartoncsomagolás (FSC® tanúsított) felelősségteljes forrásból származik, celofánmentes és újrahasznosítható. A termék PETA minősítést kapott – cruelty-free, azaz állatkísérlet-mentesen előállított #crueltyfree.

AKTÍV HATÓANYAGOK

Málna kivonat: A tápláló lipidekben gazdag málna kivonat táplálja a bőrt, behatol a bőr mélyebb rétegeibe, erősíti a bőr védőmechanizmusait, stimulálja a regenerációs folyamatokat, hidratál.

Hidro Komplex: betainból és trehalózból álló keverék, amiről köztudott, hogy hatékony hidratáló és nyugtató hatással rendelkezik.

Természetes radírozó szemcsék: A málnamag és a dióhéj őrlemény tökéletesen eltávolítja az elhalt hámréteget.

HASZNÁLAT
Nedvesítsd be a korongot, majd a szemkörnyéket elkerülve finoman masszírozd át vele az arcod! Utána alaposan öblítsd le langyos vízzel és használd a Tonizáló arcpermetet!
A teljes arcápolási rutinhoz heti 1-2 alkalommal feltehetsz egy Arcpakolást a Szérum és az Arckrém előtt, hogy még intenzívebb hidratáló hatást érj el.
KISZERELÉS

60 g