ESSENCE OF ASIA

Ázsiai szépségápolási
tradíciók ihlette arckezelés
KIEMELT HATÓANYAGOKTERMÉKPALETTA
Ajánlás

Minden bőrtípusra, különösen fáradt, fakó, ráncos, feszességéből, ragyogásából veszített bőrre, amely ki van téve a káros környezeti tényezőknek: szabad gyököknek, az öregedés korai jeleinek, oxidatív stressznek, dohányzóknak.

Hatás

Stimulálja a kollagén és elasztin szintézist, visszaállítja a bőr természetes védő funkcióját, védi a bőrt a külső károsító tényezőkkel szemben. Véd a szabadgyökök ellen, fokozza a bőr hidratáltsági szintjét, bőrfiatalító és feszesítő hatású.

Ajánlott gyakoriság

Kúraszerűen 4-6 kezelés, hetente egy alkalommal,
ezután havonta egyszer a hatás fenntartása érdekében.

Kezelés időtartama

60 perc

tuti tipp

Csontos Anna szakoktatónktól

Kedvencem a fátyolmaszk, ami kulcsfontosságú szerepet játszik a kezelés látványos hatásának az elérésében. Ráadásul felhelyezése egyetlen percet vesz csak igénybe. Amennyiben a fátyolmaszkot helyettesíteni szeretnék alga peel-off pakolással, akkor a Matcha teás, intenzív antioxidáns hatású, Superfood algát ajánlom, hiszen a kezelés egyik fő hatóanyaga ugyancsak a különleges zöldtea kivonat.

KIEMELT HATÓANYAGOK

Matcha tea

Szabadgyökök elleni összetevő, polifenolokat, vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek erősítik és táplálják a bőrt.

Tsubaki olaj

A japán kamélia virág magjából tradicionálisan sajtolt olaj, amit szabadgyökök elleni összetevőként számontartott, erős antioxidáns hatású.

Aloe vera

Gyulladáscsökkentő, nyugtató, fertőtlenítő, hatással bír. Antioxidáns hatású, segíti a bőrsejtek anyagcseréjét, illetve az újraképződést.

TERMÉKPALETTA

A kezeléshez tartozó termékek nagykereskedelmi árai kizárólag
webáruházunk regisztrált partnerei számára elérhetőek!

lakossági termékajánló

TERMÉKAJÁNLÓ, a kezelés
hatásfokának fenntartása érdekében

KIVÁNCSI VAGY A TÖBBI KEZELÉSRE?

Nézz körül az oldalunkon, ahol a márka valamennyi kezeléséről részletes leírást olvashatsz, a kezelések termékeiről, kiegészítő termékekről, vagy látogass el professzionális webáruházunkba, mely tartalma kízárólag regisztrált partnereink számára elérhető!