FERUL-X

Depigmentáló, bőrszínjavító és
anti-ageing hatású arckezelés
KIEMELT HATÓANYAGOKTERMÉKPALETTA
Ajánlás

Különböző eredetű elszíneződésekre, photoageingre, egyenetlen bőrszerkezetre, agresszív városi tényezőknek, szennyezésnek kitett, az öregedés jeleit mutató érett, szürke, fáradt bőrre.

Hatás

A hiperpigmentációs foltok kivilágosodnak, a bőrkép világos és egységes lesz, fiatalos, feszes és rugalmas benyomást keltve. Kisimulttá és egyenetlenségektől mentessé válik a bőr A bőrszerkezet megerősödik, revitalizálttá válik.

Ajánlott gyakoriság

Kúraszerűen 4-6 kezelés, hetente egy alkalommal,
ezután havonta egyszer a hatás fenntartása érdekében.

Kezelés időtartama

30 perc

tuti tipp

Csontos Anna szakoktatónktól

Orvos-esztétikai irányba mutató innovatív kémiai hámlasztó kezelés, amelyet elsősorban a különböző eredetű elszíneződésekre, az öregedés jeleit mutató borre, egyenetlen bőrszerkezetre, az agresszív környezeti tényezők okozta káros hatások semlegesítésére ajánljuk. A kezelés kulcshatóanyagai a ferulsav, az újgenerációs, folthalványító hatású tranexámsav és a C-vitamin. A kezelés visszaadja a bőr természetes ragyogását, feszességét és rugalmasságát. Intenzív fényvédelem mellett egész évben biztonsággal elvégezhetjük.

KIEMELT HATÓANYAGOK

Ferulasav

Erős antioxidáns hatású, lassítja a káros környezeti tényezők által okozott öregedési folyamatokat. Megakadályozza az újabb elszíneződések kialakulását.

Tranexámsav

Biztosítja a bőr rugalmasságát, lassítja az öregedési
folyamatokat. Mélyrétegi vízhiányos, korpás seborrhoeas, öregedo, gyulladásra hajlamos bőr kezeléséhez használható.

C-vitamin

Kiváló antioxidáns, semlegesíti a szabad gyököket. Emellett véd az UVB sugárzás ellen, és segíti a bőrfiatalító E-vitamin felszívódását. Öregedésgátló, gyulladáscsökkentő hatású.

TERMÉKPALETTA

A kezeléshez tartozó termékek nagykereskedelmi árai kizárólag
webáruházunk regisztrált partnerei számára elérhetőek!

lakossági termékajánló

TERMÉKAJÁNLÓ, a kezelés
hatásfokának fenntartása érdekében

KIVÁNCSI VAGY A TÖBBI KEZELÉSRE?

Nézz körül az oldalunkon, ahol a márka valamennyi kezeléséről részletes leírást olvashatsz, a kezelések termékeiről, kiegészítő termékekről, vagy látogass el professzionális webáruházunkba, mely tartalma kízárólag regisztrált partnereink számára elérhető!