BAKUCHIOL

RÁNCTALANÍTÓ HATÁSÚ TERMÉSZETES
ARCÁPOLÓ TERMÉKCSALÁD

Egy természetes, ránctalanító hatású termékcsalád, érett bőrre, BAKUCHIOL növényi retinollal

BAKUCHIOL, vagy növényi retinolként is ismert , a legújabb felfedezése az anti ageing kozmetikumoknak. Retinolszerű hatása van a bakuchiolnak , mivel a bőr mélyebb rétegeire van hatással. Ez a folyamat, a fibroblasztok számával hozható összefüggésbe, mint például a sejtek előállításához szükséges kollagén és elasztin . Eredményként a bőr sokkal feszesebb és rugalmasabb lesz, a ráncok kevésbé lesznek láthatóak. A bakuchiol , csak úgy mint a retinol , csökkenti az elszíneződéseket.

• Természetes formula, az összetevők 97% a növényekből származik.
• További előnye ennek a termékcsaládnak, hogy a kozmetikumokban található sima vizet, rózsavízzel helyettesítik , mely jól ismert hidratáló, tonizáló és bőrnyugtató hatásáról, ennek köszönhetően a BIO RETINOL termékekben az összetevők 90% a a ránctalanító hatásért felel.
• Kizárólag természetes illatanyagot tartalmaz, mint a rózsavíz.
• A formulákat továbi hatékony összetevővel gazdagították, mint a Ginkgo Biloba , áfonya, fügekaktusz, orchidea, hibiszkusz és lótuszvirág kivonat, tsubaki olaj, vörös ginseng és jázmin kivonat.
• Környezetbarát #eco – A csomagolása üvegből és újrahasznosított műanyagból készült: FSC által tanúsított kartondobozban.
• Változatos modern termékek, gyönyörű nőies dizájnnal

A megkérdőjelezhetetlen értéke a termékcsaládnak a termékek formulájában rejlik, melyek több mint 97%-ban aktív és természetes eredetű összetevőből állnak, további előnye a termékeknek, hogy az általános kozmetikumokban található sima vizet, természetes nyugtató hatású rózsavízzel helyettesítik, ennek köszönhetően, a készítmények több mint 80%-ban olyan összetevőkből állnak, melyek a ránctalanító hatásért felelnek.
GINKGO BILOBA, a termékcsalád minden termékében megtalálható hatóanyag javítja a bőr feszességét és színét. Stimulálja a hyaluronsav termelődését, így a bőr hidratált és rugalmas lesz.