BOTANICAL CLAYS

SPECIÁLIS TERMÉKCSALÁD
PROBLÉMÁS BŐRRE

Egy vegán termékcsalád a fiatal bőr ápolására fejlesztve. Gazdag növényi formulák, melyek jól ismert természetes agyagokra: rózsaszínagyag és a zöldagyag, melyek mélytisztító, méregtelenítő és hidratáló és regeneráló hatásúak.

ZÖLD AGYAGGAL

RÓZSASZÍN AGYAGGAL

ZÖLD AGYAGGAL

Hatékony antibakteriális, méregtelenítő és tisztító tulajdonságokkal rendelkező termékcsalád, ami tökéletesen megbirkózik a nehezen ápolható kombinált bőrrel. Képes magába szívni a méreganyagokat és szennyeződéseket a bőrfelszínről, mattító és pórusösszehúzó hatású, csökkenti a bőr tökéletlenségeket. Gazdagon tartalmaz mikro- és makro elemeket, melyek jótékony hatással vannak a bőrre.

RÓZSASZÍN AGYAGGAL

Egy kíméletes és egyben hatékony agyag, ami méregtelenítő, tisztító és nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, így tökéletesen megbirkózik a nehezen ápolható száraz és érzékeny bőrrel. Képes magába szívni a méreganyagokat és a szennyeződéseket a bőrfelszínről, mattító és pórusösszehúzó hatású, csökkenti a bőr tökéletlenségeinek láthatóságát. Gazdagon tartalmaz mikro- és makroelemeket, melyek jótékony hatással vannak a bőrre.