CBD CANNABIDIOL

LUXUS BŐRFIATALÍTÓ
HATÁSÚ FÁTYOLMASZK
TERMÉK JELLEMZŐI

Luxus fátyolmaszk, géles állaggal, melyet a koreai szépségápolási rituálék ihlettek. A maszk gyorsan és hatékonyan javítja az érett bőr megjelenését és állapotát. Mélyen hidratálja, táplálja és revitalizálja a bőrt. Javítja a feszességet és rugalmasságot, valamint visszaadja a bőr ragyogását.

A kamélia olaj intenzíven tápláló, hidratáló és feszesítő hatású. A-, B-, C- és E-vitamin tartalmának köszönhetően revitalizáló és erősítő hatású, megtartja a nedvességet a bőrben.

A hyaluronsav erőteljes hidratáló, bőrkisimító, feszesítő, rugalmasságot növelő hatású összetevő.

A trehalóz, mely erős hidratáló és vízmegtartó összetevő.

AKTÍV HATÓANYAGOK

Aqua (Water), Glycerin, Panthenol, Trehalose, Camellia Japonica Seed Oil, Palmitoyl Tripeptide-5, Saccharomyces Ferment Filtrate, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Ascorbyl Palmitate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, Parfum (Fragrance), Limonene

HATÁS

A maszk gyorsan és hatékonyan javítja az érett bőr megjelenését és állapotát. Mélyen hidratálja, táplálja és revitalizálja a bőrt. Javítja a feszességet és rugalmasságot, valamint visszaadja a bőr ragyogását.

HASZNÁLATI JAVASLAT:

• Helyezze fel arcára a fátyolmaszkot, úgy hogy az egész arc bőréhez hozzá tapadjon! 15 perc után távolítsa el, a maradék szérumot hagyja felszívódni vagy langyos vízzel mossa le.

KISZERELÉS

1 db