CRYSTAL GLOW

Red Rubin – Tápláló és ragyogást helyreállító hatású pakolás

CRYSTAL GLOW

Red Rubin – Tápláló és ragyogást
helyreállító hatású pakolás

8 g

A termék jellemzői

A TERMÉK JELLEMZŐI

Készen állsz a csillogásra? Engedd, hogy bőröd ragyogjon a természetes és értékes ásványok segítségével a CRYSTAL GLOW termékcsalád által! Ragyogó hatás, már egy használat után is! Imádjuk! #glowBABYglow

Ez a termék vegán formulával rendelkezik és cruelty-free, azaz állatkísérlet-mentesen előállított, Ez a termék vegán formulával rendelkezik és cruelty-free, azaz állatkísérlet-mentesen előállított, PETA minősítést kapott. A maszk tápláló és hidratáló hatású, amitől a bőr ragyogóvá válik. Tökéletes megoldás, hogy hidratáljuk az epidermiszt és javítsuk a bőr megjelenését. Azt is el kell ismernünk, hogy a maszk fenomenálisan néz ki és illata is csodálatos. #WOW

hatóanyagok

HATÓANYAGOK

RUBIN: a szerelem ásványaként is említik, így köszönhetően a ragyogást helyreállító és bőrpuhító hatásának az arcbőröd is szeretni fogja.

AMARÁNT KIVONAT: nem csak a gluténmentes diétába illeszkedik bele, de kiváló összetevő a kozmetikumokban is, mivel regeneráló, antioxidáns és tápláló tulajdonságokkal rendelkezik.

használat

HASZNÁLAT

Vidd fel egyenletesen a maszkot a már megtisztított arcbőrre, a szemkörnyéket elkerülve, majd 15 perc elteltével az esetleges maradékot langyos vízzel mosd le!

8 g

Kapcsolódó termékek

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK