CRYSTAL GLOW

ROSE QUARTZ HIDRATÁLÓ ÉS BŐRSZÍNJAVÍTÓ
ÉS BŐRSZÍNJAVÍTÓ HATÁSÚ PAKOLÁS ÉS PRIMER
TERMÉK JELLEMZŐI

Készen állsz a csillogásra? Engedd, hogy bőröd ragyogjon a természetes és értékes ásványok segítségével a CRYSTAL GLOW termékcsalád által! Ragyogó hatás, már egy használat után is! Imádjuk! #glowBABYglow

Ez a termék vegán formulával rendelkezik és cruelty-free, azaz állatkísérlet-mentesen előállított, PETA minősítést kapott. A maszk és primer hidratáló és bőrszínvilágosító hatású, valamint két funkciót is betölt:

1. PAKOLÁS – tökéletesen hidratálja, ápolja és kisimítja a bőrt, mely táplált és ragyogó lesz.

2. PRIMER – sminkbázisként alkalmazva a bőr tökéletesen ápolt lesz, előkészíti a bőrt a smink felvitelére, ami így tartósabb lesz.

HATÓANYAGOK

RÓZSAKVARC: gyönyörű és hatékony ásvány, ami fokozza a tápláló, bőrszínvilágosító hatást, visszaadja a bőr puhaságát és természetes tónusát.

ORCHIDEA KIVONAT: nem csak dekorációként látványos, de tökéletes ápolást is nyújt a bőrnek, puhítja, hidratálja és kisimítja azt.

HASZNÁLAT

Egyenletesen vidd fel a maszkot a bőrödre, hagyd 15 percig beszívódni, az esetleges maradékot pedig körkörös mozdulatokkal masszírozd be, elkerülve a szemkörnyéket és kész is! Sminkbázisként, azaz primerként alkalmazva, elegendő egy kisebb mennyiséget bemasszírozni a bőrbe!

KISZERELÉS

8 g