ECO SORBET

Hidratáló és nyugtató hatású
málnás tonizáló arcpermet

ECO SORBET

Hidratáló és nyugtató hatású
málnás tonizáló arcpermet

200 ml

A termék jellemzői

A TERMÉK JELLEMZŐI

Egy vegán, frissítő arcpermet, kifejezetten hidratálást és nyugtatást igénylő érzékeny bőrre. Megtisztítja a bőrt, eltávolítja a sminket és más szennyeződéseket. Felfrissíti, hidratálja és nyugtatja a bőrt, tökéletesen előkészíti az epidermiszt a további bőrápolásra. Visszaállítja a bőr természetes pH-értékét, mely az arctisztítás során megbomlik. Nem szárítja a bőrt, mivel nem tartalmaz tisztító hatású összetevőket és alkoholt.

Ez a tonik 99%-ban természetes eredetű összetevőkből lett megalkotva (ISO 16128 minősítést kapott), a csomagolás újrahasznosítható, a termék PETA minősítést kapott – cruelty-free, azaz állatkísérlet-mentesen előállított #crueltyfree.

hatóanyagok

HATÓANYAGOK

Málna kivonat: A tápláló lipidekben gazdag málna kivonat táplálja a bőrt, behatol a bőr mélyebb rétegeibe, erősíti a bőr védőmechanizmusait, stimulálja a regenerációs folyamatokat, hidratál.

Hidro Komplex: betainból és trehalózból álló keverék, amiről köztudott, hogy hatékony hidratáló és nyugtató hatással rendelkezik.

Hyaluronsav: Mélyen hidratáló és revitalizáló hatású. Nedvességmegkötő képességének köszönhetően természetes filmréteget képez, amely szerepet játszik a bőr védelmi rendszerének felépítésében a kiszáradás, a baktériumok és a vegyi anyagok káros hatásaival szemben. Hatékony antioxidáns, amely növeli a bőr rugalmasságát és feszességét. Biztosítja a bőr rugalmasságát, valamint az irha és a bőralja hidratáltságát. Fontos a hámképzésben, javítja a bőrlégzést. Lassítja az öregedést, a ráncok kialakulását. Felszíni és mélyrétegi vízhiányos, korpás seborrheás, öregedő, gyulladásra hajlamos bőr kezeléséhez is használható.

használat

HASZNÁLAT

Kb. 20 cm távolságból fújd az arcodra vagy vattakorongra és úgy töröld át a bőrödet, kikerülve szemkörnyéket!

A teljes arcápolási rutinhoz használd előtte az ECO SORBET málnás családból az Arcradír korongot. Heti 1-2 alkalommal feltehetsz egy Arcpakolást a Szérum és az Arckrém előtt, hogy még intenzívebb hidratáló hatást érj el.

200 ml

Kapcsolódó termékek

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK