JAPAN LIFT

JAPAN SZÉPSÉGFILOZÓFIA
IHLETTE TERMÉKCSALÁD

INNOVATÍV ARCÁPOLÓ TERMÉKCSALÁD
SYN®AKE PEPTIDDEL

40+

50+

60+

70+

JAPAN LIFT az érett bőr ránctalanító kozmetikumainak egyedülálló sorozata. A japán szépségfilozófia ihlette, amelyben az ápolási rituálé összefonódik az örömmel, a  hagyományok pedig a modernitással.

Az ultrahatékony SYN®AKE peptid, a rizspeptid és az ázsiai természetes összetevők innovatív kombinációján alapuló különleges formula, mélyen hidratálja a bőrt, intenzív lifting hatású, amely a bőr ragyógó megjelenését biztosítja, akárcsak a japán nők bőre, simává válik és fiatalabbnak tűnik, mint valójában.

A Biomimetikus Syn®Ake peptide olyan innovatív hatóanyag, amely a vipera mérgének a hatását imitálja, feszesíti a bőrt, a ráncok kialakulásáért felelős arcizmok ciklikus mikro-összehúzódásának a megakadályozása révén hatékony lifting hatású. Láthatóan kisimítja a meglévő ráncokat és megakadályozza az újabbak kialakulását.

Rizspeptidek stimulálják a bőr védekező mechanizmusait és elősegítik a megújulási folyamatokat. Hatékonyan kisimítják a ráncokat, táplálják a bőrt, javítják a bőr feszességét, rugalmasságát, a bőr ragyogóbbá válik.

40+

50+

60+

70+