NEURO COLLAGEN SZÉRUM

NEURO COLLAGEN

NAPPALI/ÉJSZAKAISZÉRUM
Smiley face KEZELÉS IDŐTARTAMA: 90 percSmiley face

NEURO COL SZERUM

A termék jellemzői

A szérum feltölti a ráncokat és hatékonyan megelőzi az újak kialakulását. Javítja a bőr tömörségét és rugalmasságát. Megemeli, kisimítja és feszesíti a bőrt, javítja az arckontúrt, láthatóan lassítja az öregedési folyamatokat. Visszaadja a bőr vitalitását és ragyogását, mialatt intenzíven hidratálja.

Hatás: Látványos ránctalanító hatás melyet az intelligens aktív összetevők garantálnak bizonyított hatásossággal és pontossággal, melyek mélyen behatolnak a bőrbe és fokozatosan fejtik ki hatásukat, így felvitel után és hosszú ideig megmarad a hatás.

Hatóanyagok

2 x NEUROPEPTIDE⃰ ⃰ ⃰: egy modern, újgenerációs peptid, melyet az egyik legjobb ránctalanítóként tartanak számon, mivel gátolja az arcizmok összehúzódását, amelyek a ráncok kialakulásáért felelősek. Hatékonyan megelőzi az új ráncok kialakulását és kisimítja a meglévőket. A szérum dupla annyi neuropeptidet tartalmaz, mint a NEURO HIALURON krémek.

⃰ ⃰ ⃰ NEURO COLLAGEN krémekhez mérten

5 x COLLAGEN 3 PEPTID ⃰⃰ ⃰ : egy mélyen ható biomimetikus összetevő, mely hatékonyan csökkenti a ráncok összes formáját. Stimulálja a kollagéntermelést, javítja a bőr rugalmasságát, megvédi megereszkedéstől. Korrigálja az arcvonásokat, azzal hogy megerősíti a kollagénrostokat, melyek elgyengültek az öregedési folyamatoknak köszönhetően, revitalizálja és optimálisan hidratálja a bőrt. A krém ötször annyi összetevőt tartalmaz, mint amennyit a Bielenda Laboratórium napi mennyiségként ajánl.

⃰⃰⃰⃰ ⃰ A Bielenda Laboratórium által ajánlott napi mennyiséghez mérten

CERAMIDOK: értékes intercelluláris kötőanyag komponensek, melyek védik a bőrt a vízvesztéstől és a káros környezeti hatásoktól. Feszesítik a bőrt és csökkentik a ráncokat. A ceramindok hiánya okozza a ráncok megjelenését – a bőr hamarabb öregszik.

Használati javaslat

Minden reggel és este masszírozza be a szérum az arc, a nyak és a dekoltázs bőrébe. Használható önmagában, de a maximális hatás érdekében ajánlott, hogy a NEURO COLLAGEN krémek alá alkalmazzuk!  A szérum gyorsan felszívódik és tökéletes sminkalapot ad!

Kiszerelés

50 ml


MEGNÉZEM

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
Amennyiben kérdésed lenne a termék(ek)ről, írj nekünk bátran!
Üzenet *
Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót! A részleteket ITT éred el.
      ÜZENET KÜLDÉSE      
bielenda_prof logo

Hűségesek vagyunk filozófiánkhoz, miszerint…

„Természet által ihletett kozmetikumokat alkotunk, a női szépség és harmónia megőrzésére!”  Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy elsők között vigyük szalonodba az új, izgalmas, hatékony eljárásokat és kozmetikai kezeléseket, így járulva hozzá munkád sikeréhez, vendégeid elégedettségéhez.