CARBOXYTHERAPY SZÉRUM AKTÍV BŐRFIATALÍTÓ KAPSZULÁKKAL

PROFESSIONAL AGE THERAPY

CARBOXYTHERAPY SZÉRUM AKTÍV
BŐRFIATALÍTÓ KAPSZULÁKKAL

Smiley face KEZELÉS IDŐTARTAMA: 90 perc
Smiley faceA termék jellemzői

Intelligens adagolójának köszönhetően az aktív kapszulák selymes szérummá változnak.

Professzionális Anti-ageing terápia, technológiailag fejlett, intelligens kozmetikumokkal az érett bőr igényeire tervezve karboxiterápiás hatással, amely egy orvos esztétikai kezelés, vagyis a legnagyobb áttörés a botox után.

A hatékony bőrfiatalítás új dimenziója

A karboxiterápiás kezelés, vagy más néven a CO2 kezelés a szén-dioxid bőr alá juttatása, melynek hatására növekszik a bőr oxigénellátottsága és javul a mikrokeringés. Serkenti a kollagéntermelést, ezáltal a bőr megújulási folyamatait, növeli a tömörségét és rugalmasságát.

Innovatív szérum aktív bőrfiatalító kapszulákkal, melyek a karboxiterápiás kezeléshez hasonló mechanizmusokat hajtanak végre a bőrben. Az innovatív technológiának köszönhetően a kapszulák a bőr mélyebb rétegeibe jutva fokozatosan aktiválódnak és más hatóanyagokkal kombinálva hosszan tartóan fejtik ki hatásukat. A szérum serkenti a kollagén szintézisét, feszesíti és kisimítja a bőrt. Csökkenti a ráncokat, javítja az arckontúrt, revitalizálja a bőrt és biztosítja az optimális hidratációt. Hatására a bőr sima, tökéletesen hidratált és ragyogó lesz.

A Collagén 2 peptid javítja a bőr szerkezetét és rugalmasságát, megakadályozza annak megereszkedését és csökkenti a ráncokat és a kollagénrostok megerősítésével lassítja az öregedés folyamatát. Feszesíti és kisimítja a bőrt, intenzíven hidratál és regenerál.

Intelligens retinol kapszulák olyan egyedülálló rendszert hoznak létre, amely irányítja a hatóanyagok bőrbe jutását. A hatóanyagok fokozatos adagolása nagyobb hatékonyságot tesz lehetővé. A kapszulák vékony filmréteget képeznek a bőrön, így megakadályozzák a nedvességvesztést és nem engedik megereszkedni a bőrt. A ráncok csökkenek, az arcbőr ragyogó lesz.

Ajánlott: 40-50 éves korosztálynakHatóanyagok

shea vaj, glükóz, olíva olaj, gránátalma kivonat, perui tara fa kivonat, panthenol, hidrolizált glükozaminoglikánok, hyaluronsav, lecitin, Q10-koenzim, E-vitamin, szkvalén, C-vitamin, beta-sitosterol

A BIO HYALURONSAV könnyen és gyorsan beszívódik a bőrbe, erős hidratáló hatású, belülről kitölti a ráncokat, visszaadja a bőr feszességét és rugalmasságát. A HYDROMANILTM (három dimenziós poliszacharid mátrix komplex) hidratál, az ANTI-SEBUM KOMPLEX szabályozza a faggyútermelést.Hatás

IN VIVO TESZTTEL* IGAZOLT HATÁS

81% – Látványosan kisimítja a ráncokat
89% – A bőr üde és ragyogó

*Az in vivo vizsgálatot bőrgyógyász felügyelete mellett, 25 fős csoporton végeztük, 4 héten át.

• csökkenti a ráncokat
• javítja az arckontúrt
• revitalizálja a bőrt és biztosítja az optimális hidratációt
• hatására a bőr sima, tökéletesen hidratált és ragyogó lesz
• javítja a bőr szerkezetét és rugalmasságát, megakadályozza annak megereszkedését és csökkenti a ráncokat és a kollagénrostok megerősítésével lassítja az öregedés folyamatát.
• feszesíti és kisimítja a bőrt, intenzíven hidratál és regenerálHasználati javaslat

• Vigye fel a készítményt minden reggel és este a megtisztított bőrre.Kiszerelés

30 ml


VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Amennyiben kérdésed lenne a termék(ek)ről, írj nekünk bátran!bielenda_prof logo

Hűségesek vagyunk filozófiánkhoz, miszerint…

„Természet által ihletett kozmetikumokat alkotunk, a női szépség és harmónia megőrzésére!”  Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy elsők között vigyük szalonodba az új, izgalmas, hatékony eljárásokat és kozmetikai kezeléseket, így járulva hozzá munkád sikeréhez, vendégeid elégedettségéhez.