RÓLUNK

EGY DINAMIKUS, INNOVATÍV
KOZMETIKAI GYÁR

TÖBB ÉVTIZEDES TAPASZTALAT

1990 óta a legnagyobb tudással, szenvedéllyel, hosszú évek tapasztalatával fejlesztjük – saját kutató laboratóriumunkban – az innovatív professzionális és lakossági kozmetikai termékeinket, Krakkóban.

“A professzionális bőrápolásban egy év hosszú idő. Sok dolog változhat és sok minden megtörténhet… Hát még tizenhat év alatt? Habárhosszú időszak, tökéletesen emlékszem az első professzionális termékekre, amelyekkel az egész kezdődött. Az első formulákra, tesztelésekre és csomagolásokra. Az első kudarcokra és az első sikerekre. Természetesen nem nehéz észrevenni a különbséget a kezdeti termékek és a szépségszalonokban most megtalálható kozmetikumaink között. A kozmetológiai fejlesztéseket a biológia és az orvoslás területén tett felfedezések teszik lehetővé, így a fejlődés hihetetlenül gyors ütemben zajlik. Ez óriási lehetőség, amit minden márkának meg kellene ragadnia,
ugyanakkor óriási kihívás is.

Ma már teljesen máshogy történik egy új termékcsalád létrejötte, sokkal nagyobb csapat dolgozik rajta, nagyobb erőforrásokkal. Ezek elengedhetetlen elemei hogy csúcsminőségű termékeket hozzunk létre. Márkánk DNS-ébe mondhatni kódolva van az ideológia, hogy a legjobb professzionális termékeket hozzuk létre – melyek innovatívak, hatékonyak és formulájuk mindig a természet és a legújabb technológiai vívmányok kombinációján alapszik. A Bielenda Professional ezt az ideológiát követi, immár 16 éve.
Köszönjük a bizalmukat, hogy minket választanak és a lehetőséget, hogy támogathatjuk szakmai sikereiket és fejlődésüket.

Köszönjük, hogy inspirálnak minket és motiválnak a folyamatos fejlődésre.

Készítményeink a legjobb technológiai- és folyamatmérnökökkel, illetve bőrgyógyászokkal együttműködve kerülnek előállításra, figyelembe véve
az aktuális trendeket.