KAPCSOLAT

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, KÉRDEZZ
TERMÉKEINKRŐL, KEZELÉSEINKRŐL!
ÍRJ NEKÜNK BÁTRAN!GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

HOL?

1132 Budapest,
Kádár utca 5.

HOGYAN?

info@bielenda.hu
+36 1 338 10 47

MIKOR?

H-P: 9:00-18:00
Sz-V: ZÁRVA

ÍRJ NEKÜNK BÁTRAN

Ha bármilyen kérdésed lenne termékeinkről, kezeléseink valamelyikéről, a tréning időpontokról, az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap segítségével könnyedén megteheted, és igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni!

6 + 3 =

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Optimális válaszok a sűrűn
felmerülő kérdésekre

Mik azok a lakossági termékek?
Otthoni használatra alkalmazható termékcsaládok, melyek a bőrtípusnak megfelelő ápolást biztosítanak.
Mik azok a professzionális termékek?

Professzionális terméknek nevezzük, azokat a termékeket, melyek használatához kozmetikusra van szükség. Ezek a termékek kizárólag szakemberek számára elérhetőek.

Hol vásárolhatóak meg a termékek?

Megnyitott első üzletünk, a Beauty Partner Kozmetikai kis- és nagykereskedés, hol minden termékünk elérhető azonnal a raktárkészletünkről. Címünk: 1132 Budapest, Kádár utca 5.

ONLINE:

Az otthoni használatra fejlesztett termékcsaládokat kozmetikusoknál lehet megvásárolni, illetve online a www.kedvenckremem.hu webáruházban. A professzionális termékeket pedig területi képviselőinktől és a www.kozmetikusplaza.hu webáruházon keresztül.

Mi az a Kozmetikus Plaza?

A www.kozmetikusplaza.hu, egy olyan webáruház, ahova kizárólag kozmetikus szakemberek regisztrálhatnak és vásárolhatnak. A webáruházban megtalálhatóak a professzionális és lakossági termékek is.

Miért jó a Kozmetikus Plaza?
• Gyorsabban eljut hozzánk a rendelésed
• Minden termékről részletes leírást olvashatsz
• Naprakész információkat kaphatsz a termékekről, újdonságokról
• Értesítünk kedvezményeinkről
• Ugyan úgy részt veszel a hűség programunkban, ha Ezüst, Arany vagy Gyémánt kedvezményed van valamelyik márkára, ezt a számlázáskor érvényesítjük neked.
• Speciális csomagajánlatokat tudsz megvásárolni
• Láthatod, hogy mely termékeink vannak raktáron és melyek előrendelhetőek
• Értesítünk az előrendelhető termékek érkezéséről
• Visszanézheted korábbi rendeléseidet, követheted aktuális rendelésed státuszát
• A termékeket többféleképpen keresheted, összehasonlíthatod
• Kereshetsz megfelelő lakossági terméket vendégednek vagy akár saját magadnak
Ha szeretnék regisztrálni Kozmetikus Plázára, hogy tudom megtenni?

Egy e-mailt kell írni a kollégánknak, Molnár Dorottyának, a dorottya.molnar@beautypartner.hu e-mail címre, az alábbi adatokkal: számlázási név, telefonszám, számlázási cím, vállalkozói adószám, szállítási cím és a kozmetikus, sminkes vagy testkezelő végzettségedet igazoló BIZONYÍTVÁNYOD másolata!

Mire van szükség a regisztrációhoz?

Számlázási névre, telefonszámra, számlázási címre, vállalkozói adószámra, szállítási címre és kozmetikus, sminkes vagy testkezelő végzettségedet igazoló BIZONYÍTVÁNYOD másolatára. Ha még tanuló vagy, akkor a tanulói jogviszony fennállásának igazolása szükséges.

Mi az a Kedvenc Krémem?

A www.kedvenckremem.hu egy olyan webáruház, amely mindenki számára elérhető, és a Beauty Partner által forgalmazott, összes otthoni használatra alkalmazható szépségápolási termék elérhető.

Ki az a Beauty Partner Kft.?

A Beauty Partner Kft. a magyarországi forgalmazója a Bielenda (Bielenda Professional), Chantarelle, a Yellow Rose, az AA, Dermika, Soraya és a Make-up Studio márkáknak.

A kezeléseknél miért nincsenek látható termékek?

Mert ezek a termékeket, kizárólag szakemberek számára elérhetőek, amennyiben Te is szakember vagy, úgy a termék leírása alatti link átvezet a www.kozmetikusplaza.hu weboldalra, ahol bővebb információt találsz az adott termékről/kezelésről.