KAPCSOLAT

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, KÉRDEZZ
TERMÉKEINKRŐL, KEZELÉSEINKRŐL!
ÍRJ NEKÜNK BÁTRAN!GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

HOL?

1112 Budapest,
Olt utca 37.

HOGYAN?

info@bielenda.hu
+36 1 338 10 47

MIKOR?

H-P: 9:00-17:00
Sz-V: ZÁRVA

ÍRJ NEKÜNK BÁTRAN

Ha bármilyen kérdésed lenne termékeinkről, kezeléseink valamelyikéről, a tréning időpontokról, az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap segítségével könnyedén megteheted, és igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni!

15 + 14 =

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Optimális válaszok a sűrűn
felmerülő kérdésekre

Mik azok a lakossági termékek?
Minden korosztály részére, kombinált vagy zsíros, fénylő bőr esetén, tág pórusok, pattanások, aknék tisztításához, faggyútermelés szabályozásához. Alkalmazható az arc, nyak, dekoltázs, karok és hát kezelésére.
Mik azok a professzionális termékek?
Professzionális terméknek nevezzük, azokat a termékeket, melyek használatához kozmetikus szakemberre van szükség. Ezek a termékek a hétköznapi ember számára nem elérhetőek.

Hol vásárolhatóak meg a termékek?

A lakossági termékeket kozmetikusoknál lehet megvásárolni, illetve online a www.kedvenckremem.hu webáruházban. A professzionális termékeket pedig területi képviselőinktől és a www.kozmetikusplaza.hu webáruházon keresztül.

Mi az a Kozmetikus Plaza?

A www.kozmetikusplaza.hu, egy olyan webáruház, ahova kizárólag kozmetikus szakemberek regisztrálhatnak és vásárolhatnak. A webáruházban megtalálhatóak a professzionális és lakossági termékek is.

Ha szeretnék regisztrálni Kozmetikus Plázára, hogy tudom megtenni?

Egy e-mailt kell írni a kollégánknak, Molnár Dorottyának, a dorottya.molnar@beautypartner.hu e-mail címre, az alábbi adatokkal: számlázási név, telefonszám, számlázási cím, szállítási cím és a kozmetikus, sminkes vagy testkezelő végzettségedet igazoló BIZONYÍTVÁNYOD másolata!

Mire van szükség a regisztrációhoz?
Számlázási névre, telefonszámra, számlázási címre, szállítási címre és kozmetikus, sminkes vagy testkezelő végzettségedet igazoló BIZONYÍTVÁNYOD másolatára.
Mi az a Kedvenc Krémem?

A www.kedvenckremem.hu egy olyan webáruház, amely mindenki számára elérhető és az általunk ajánlott fogyasztói árakon lehet vásárolni.

Ki az a Beauty Partner Kft.?
A Beauty Partner Kft. a magyarországi forgalmazója a Bielenda (Bielenda Professional), Chantarelle, a Yellow Rose, az AA, és a Make-up Studio márkáknak.
A kezeléseknél miért nincsenek látható termékek?

Mert ezek a termékeket, kizárólag szakemberek számára elérhetőek, amennyiben Te is szakember vagy, úgy a termék leírása alatti link átvezet a www.kozmetikusplaza.hu weboldalra, ahol bővebb információt találsz az adott termékről/kezelésről.