MESO MED PROGRAM

Aktív koncentrátumok mikrotűs
mezoterápiához éd dermarollerhez
KIEMELT HATÓANYAGOKTERMÉKPALETTA
Ajánlás

Bőr öregedésének megakadályozásához, akné nyomainak, hegek elhalványításához, striák halványításához, hajhullás megelőzésére.

Hatás

Bőrmegújító, sejtosztódást segítő. Az aknés foltokat,
hegeket halványítja. Érett bőrön alkalmazva csökkenti
a ráncokat, bőrfiatalító hatású.

Ajánlott gyakoriság

Kúraszerűen 4-6 kezelés, hetente egy alkalommal,
ezután havonta egyszer a hatás fenntartása érdekében.

Kezelés időtartama

60 perc

tuti tipp

Csontos Anna szakmai vezetőnktől

Ma már az intenzív fényvédelem elengedhetetlen a megfelelő bőrápolásban, így nemcsak a napsütés mentes évszakokban végezhető mikrotűs mezoterápiás és dermarolleres kezelések után kötelező, de az erősebb napsütéses tavaszi és nyári hónapokban is ajánlom az SPF 50 UVA/UVB fényszűrővel ellátott arckrém mindennapos használatát annak érdekében, hogy megóvjuk a bőrt a napkárosodás okozta elszíneződésektol és a photoageing tüneteitől.

KIEMELT HATÓANYAGOK

Cink

Antioxidáns hatásánál fogva lelassítja az öregedési folyamatokat, serkenti a szövetek regenerációját. Szabályozva a faggyútermelődést.

Alacsony molekulasúlyú hyaluronsav

Lassítja az öregedési folyamatokat és a ráncok kialakulását. Mélyrétegi vízhiányos, korpás seborrhoeás, öregedő, gyulladásra hajlamos bőrök kezeléséhez használható.

Hidrolizált glükozaminoglikánok

Kulcsszerepet játszanak a sejtanyagcserében, támogatják a kollagén és elasztikus rostok megfelelő állapotát, növekszik a bőr áteresztőképessége.

TERMÉKPALETTA

A kezeléshez tartozó termékek nagykereskedelmi árai kizárólag
webáruházunk regisztrált partnerei számára elérhetőek!

lakossági termékajánló

TERMÉKAJÁNLÓ, a kezelés
hatásfokának fenntartása érdekében

KIVÁNCSI VAGY A TÖBBI KEZELÉSRE?

Nézz körül az oldalunkon, ahol a márka valamennyi kezeléséről részletes leírást olvashatsz, a kezelések termékeiről, kiegészítő termékekről, vagy látogass el professzionális webáruházunkba, mely tartalma kízárólag regisztrált partnereink számára elérhető!