GOOD SKIN

ERŐSEN KONCENTRÁLT TERMÉKCSALÁD,
MELYET ESZTÉTIKAI KEZELÉSEK IHLETTEK

A SAVAK LENYŰGÖZŐ KOMBINÁCIÓJA

KORRIGÁLÓ

RAGYOGÁST FOKOZÓ

HIDRATÁLÓ

ACID PEEL

ACID PEEL termékcsalád előnye? Micro hámlasztó hatású, valamint korrigáló és normalizáló. Nagy adag gondosan válogatott, nagyon hatékony hatóanyagok, amelyek tökéletesen kezelik a nehéz, tökéletlenségre hajlamos bőrt: AHA + PHA savak hidratáló és normalizáló tulajdonságokkal rendelkezik. A Niacinamide szabályozza a túlzott faggyútermelést, támogatja a pattanások elleni küzdelmet. Az aktív hatóanyagok koncentrációja 15%!

GLOW BOOST

Mi a GOOD SKIN GLOW BOOST termékcsalád előnye? RAGYOGÁST FOKOZÓ hatású termékek, nagy adag gondosan válogatott, nagyon hatékony hatóanyagok, amelyek tökéletesen kezelik a szürke, fakó bőrt, a glycol sav tökéletesen kiegyenlíti a bőrtónust, a C-vitamin erős antioxidáns, hatékonyan küzd az elszíneződés ellen, ferulasav erős depigmentációs hatású. Az aktív hatóanyagok koncentrációja 6, 5%!

HYDRA BOOST

Mi a GOOD SKIN HYDRA BOOST termékcsalád előnye? MÉLYHIDRATÁLÓ hatású, nagy adag gondosan kiválasztott, nagyon hatékony hatóanyagok, amelyek tökéletesen kezelik a nagyon száraz bőrt hyaluronsav közkedvelt hidratáló hatóanyag trehalóz védi a bőrt a vízveszteség ellen, a réz tripeptid a “csoda” összetevő klinikai tesztekkel igazolt ránctalanító hatású. Az aktív hatóanyagok koncentrációja 5%.