ACID PEEL

Korrigáló és normalizáló hatású
mikro-hámlasztó arctonik

ACID PEEL

Korrigáló és normalizáló hatású
mikro-hámlasztó arctonik

200 ml

A termék jellemzői

A TERMÉK JELLEMZŐI

Rendszeres használat esetén segít az elszíneződések és elváltozások csökkentésében, láthatóan javítja a bőr megjelenését. A savak kombinációja kisimítja, világosítja és gyengéden hámlasztja a bőrt.

hatóanyagok

HATÓANYAGOK

NIACINAMID: Erős antioxidáns, késlelteti a ráncok kialakulását, szabályozza a túlzott faggyútermelést, segít megelőzni a pattanások kialakulását. Erősíti a bőrt és csökkenti a kitágult pórusok láthatóságát.
LAKTOBIONIKSAV: Alapvetően két fő alkotóeleme van, a tejcukor és a glükóz-sav. A tejcukor a bőr kollagén szintéziséért felel, a glükóz-sav pedig segíti a bőr helyreállító mechanizmusait. A laktobioniksav megelőzi a bőr kiszáradását, emellett nagyon erős antioxidáns hatású, fontos szerepet játszik a fiatalság megőrzésében. Hámlasztó tulajdonságú, de nem okoz bőrirritációt, így száraz, érzékeny bőrön is alkalmazható, valamint krónikus gyulladásra hajlamos bőrön (erythema). Erősíti az érfalakat, csökkenti a krónikus gyulladásokat, megakadályozza a hajszálértágulatok kialakulását (telangiectasia) és csökkenti a rosacea tüneteit.

TEJSAV: Egy alfa-hidroxi sav (AHA), ami hámoldó, bőrmegújító hatással rendelkezik. Kíméletesen hámlaszt, ugyanis az ép bőrt nem károsítja, csak az elszarusodott hámot oldja, emellett pórusösszehúzó és fertőtlenítő hatású. A tejsav a savköpeny részeként a bőrfelszín kémhatásáért is felelős, így fontos szerepet játszik bőrfelszíni baktériumok szabályozásában. Kisimítja a ráncokat, világosítja a foltokat és az elszíneződéseket, bőrszínkiegyenlítő hatású és csökkenti a ráncok mélységét.

használat

HASZNÁLAT

Tonikkal átitatott vattakoronggal töröld át a bőrt! Használd sminkeltávolítás után vagy a bőr felfrissítésére! Ha szeretnéd védeni a környezetet, vidd fel közvetlenül a tenyeredbe öntve a tonikot és masszírozd be a bőrbe! Nem szükséges lemosni.

A teljes arcápolási rutinhoz használd utána az ACID PEEL családból a szérumot és az arckrémet is. Heti 2-3-szor pedig, ha a bőröd igényli, vidd fel az 5 perces mikro-hámlasztó készítményt is az arctisztítás után. Viszont fontos, hogy ha a hámlasztót használod, akkor előtte a tonikot ne használd, mert sok lenne a bőrödnek.

FONTOS: Napközben ne feledkezz meg a fényvédelemről!

200 ml

Kapcsolódó termékek

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK