AQUA PORIN

Intenzív kettős hatású mélyhidratáló
arckezelés dehidratált, oxigényhiányos bőrre

KIEMELT HATÓANYAGOKTERMÉKPALETTA
Ajánlás
Minden bőrtípus és korosztály számára, különösen a vízhiányos, száraz bőr ápolására.
Hatás

A kétfázisú hidratáló folyamat mellett a kezelés erős bőrregeneráló hatású. A kezelés a természetes nedvességszállító csatornákat – aquaporinokat – nyitja meg a bőrben, a kedvezőbb, kiegyensúlyozottabb nedvesség visszatartás céljából.

Ajánlott gyakoriság

Szükség esetén kúraszerűen 4-6 kezelés, hetente 1 alkalommal, ezután havonta egyszer a hatás fenntartása érdekében vagy önálló kezelésként.
Kezelés időtartama

60 perc

tuti tipp

Csontos Anna szakmai vezetőnktől

A mélyhidratáló kezelésben kiemelném a Duo-AQUAporinnal ellátott ultrahidratáló hatású mousse pakolást, amivel könnyű állagának köszönhetően egy símító mozdulatokra épülő masszázst végezhetünk a pakolás teljes felszívódásáig.

KIEMELT HATÓANYAGOK

DUOaqua-porin

Sziksófűből kinyert egyedülálló egyedülálló hatásának köszönhetoen segíti a bőrben a víz és az karbamid szállítását és megkötését, a bor hidrolipid egyensúlyának fenntartását.

Trehalóz

Természetes diszacharid egy erős hidratáló anyag, amely gondoskodik a vízvesztés és a bőröregedés megelőzéséről. Védi a bőrt a túlzott kiszáradástól.

Betain

A betain antioxidáns hatása mára már közismertté vált. Semlegesíti a szabadgyököket, visszaadja a bőr frissességét, feszességét, elősegíti a sejtek vízmegkötőképességét.

TERMÉKPALETTA

A kezeléshez tartozó termékek nagykereskedelmi árai kizárólag
webáruházunk regisztrált partnerei számára elérhetőek!

lakossági termékajánló

TERMÉKAJÁNLÓ, a kezelés
hatásfokának fenntartása érdekében

KIVÁNCSI VAGY A TÖBBI KEZELÉSRE?

Nézz körül az oldalunkon, ahol a márka valamennyi kezeléséről részletes leírást olvashatsz, a kezelések termékeiről, kiegészítő termékekről, vagy látogass el professzionális webáruházunkba, mely tartalma kízárólag regisztrált partnereink számára elérhető!