MICROBIOME PRO CARE

Harmonizáló és bőrvédő
hatású arckezelés probiotikumokkal
KIEMELT HATÓANYAGOKTERMÉKPALETTA
Ajánlás

Problémás, diszfunkcionálisan muködo bőrre, száraz, dehidratált bőrre, érzékeny bőrre, aknés vagy agresszív kozmetikai kezelések által meggyengült bőrre, a bőr mikrobiótáinak, egyensúlyának hiánya esetén, amely a stressz, a környezetszennyezés, (beleértve a levegő szennyeződést) gyógyszerszedés és UV sugárzás következménye.

Hatás

Elősegíti a bőr mikrobiótáinak rekonstrukcióját, nyugtatja és hidratálja a bőrt. Erősíti a bőr természetes barrier funkcióit, agresszív kozmetikai kezelések után regenerálja a bőrt. Megvédi a bőrt a külső károsító tényezőktől, helyreállítja a bőr egészséges ragyogását.

Ajánlott gyakoriság

Kúraszerűen 4-6 kezelés, hetente egy alkalommal,
ezután havonta egyszer a hatás fenntartása érdekében.

Kezelés időtartama

60 perc

tuti tipp

Csontos Anna szakmai vezetőnktől

A bőrünk felszínén, velünk szimbiózisban élő mikroorganizmusok – a microbiom egyensúly fenntartása révén – aktívan részt vesznek a bőrünk védelmi rendszerének a kialakításában. Ha valamilyen oknál fogva ez az egyensúly felborul, akne súlyosabb kialakulásához vezet, rosszabbodnak az atópiás, rosaceás tünetek, a bőr ellenálló- és regenerálóképessége meggyengül. A kezelésben különösen nagy kedvencem a selymes masszázspor, amely semmihez sem hasonlítható, nagyon kellemes masszázsélményt nyújt a vendég számára.

KIEMELT HATÓANYAGOK

Synbiotic komplex

Erősíti a bőr természetes barrier funkcióit,
biztosítja az egészséges bőr mikrobiótáinak egyensúlyát, kisimítja és ragyogóvá teszi a bőrt, hidratál és táplál.

Bioprotection shield

Védi a bőrt a “nagyvárosi” külső tényezők okozta káros hatásoktól: UV sugárzás, szénpor, nehézfémek és egyéb levegő vagy víz szennyeződések.

Chia mag

Diszfunkcionálisan működő bőrre ajánlott, amely megszünteti a bor túlzott mértékű érzékenységét. Szabályozza a faggyútermelodést.

TERMÉKPALETTA

A kezeléshez tartozó termékek nagykereskedelmi árai kizárólag
webáruházunk regisztrált partnerei számára elérhetőek!

lakossági termékajánló

TERMÉKAJÁNLÓ, a kezelés
hatásfokának fenntartása érdekében

KIVÁNCSI VAGY A TÖBBI KEZELÉSRE?

Nézz körül az oldalunkon, ahol a márka valamennyi kezeléséről részletes leírást olvashatsz, a kezelések termékeiről, kiegészítő termékekről, vagy látogass el professzionális webáruházunkba, mely tartalma kízárólag regisztrált partnereink számára elérhető!