ACID PEEL

5 perces korrigáló
hatású hámlasztó

ACID PEEL

5 perces korrigáló
hatású hámlasztó

30 g

A termék jellemzői

A TERMÉK JELLEMZŐI

Koncentrált termék egyenletlen tónusú, fakó, érdes bőrre. A savak kombinációjának köszönhetően hatékonyan, ugyanakkor gyengéden hámlaszt, ezáltal számos bőrhiba megszüntetését támogatja: elszíneződések, egyenetlenségek, túlzott faggyútermelés.

hatóanyagok

HATÓANYAGOK

MANDULASAV: Egy alfa-hidroxi sav (AHA), ami megtalálható a keserű mandulában, a meggy és az őszibarack magjában. Előnye, hogy egyenletesen szívódik fel a hámrétegben. Antibakteriális, gyulladáscsökkentő és faggyútermelést szabályozó hatása miatt kifejezetten aknés, vagy arra hajlamos, zsíros, kombinált bőrre ajánlott. Gyakori hámlasztó és hiperpigmentációt kezelő hatóanyag. Javítja a kollagén szintézisét a bőrben, növeli annak vízmegkötő képességét. Nem teszi a bőrt fényérzékennyé.

LAKTOBIONIKSAV: Alapvetően két fő alkotóeleme van, a tejcukor és a glükóz-sav. A tejcukor a bőr kollagén szintéziséért felel, a glükóz-sav pedig segíti a bőr helyreállító mechanizmusait. A laktobioniksav megelőzi a bőr kiszáradását, emellett nagyon erős antioxidáns hatású, fontos szerepet játszik a fiatalság megőrzésében. Hámlasztó tulajdonságú, de nem okoz bőrirritációt, így száraz, érzékeny bőrön is alkalmazható, valamint krónikus gyulladásra hajlamos bőrön (erythema). Erősíti az érfalakat, csökkenti a krónikus gyulladásokat, megakadályozza a hajszálértágulatok kialakulását (telangiectasia) és csökkenti a rosacea tüneteit.

TEJSAV: Egy alfa-hidroxi sav (AHA), ami hámoldó, bőrmegújító hatással rendelkezik. Kíméletesen hámlaszt, ugyanis az ép bőrt nem károsítja, csak az elszarusodott hámot oldja, emellett pórusösszehúzó és fertőtlenítő hatású. A tejsav a savköpeny részeként a bőrfelszín kémhatásáért is felelős, így fontos szerepet játszik bőrfelszíni baktériumok szabályozásában. Kisimítja a ráncokat, világosítja a foltokat és az elszíneződéseket, bőrszínkiegyenlítő hatású és csökkenti a ráncok mélységét.

használat

HASZNÁLAT

Kis mennyiséget vigyél fel a megtisztított és száraz arc, nyak és dekoltázs bőrére! A szemek, száj, orrlyukak és nyálkahártyák területét hagyd ki! 5-10 perc hatóidő után semlegesítsd a savat alapos langyos vizes lemosással! Ezután használd az ACID PEEL arckrémet. Helyspecifikusan is használhatod a hámlasztót, csak a problémás területeken.

FONTOS: A bőr érzékenységétől függően alkalmazd heti maximum 2-3 alkalommal, de ezekben az esetekben a termékcsalád tonikját ne használd! A használat során enyhe bizsergést érezhetsz, ami savtartalmánál fogva normális. Kerüld a hosszú napozást a termék használata mellett és napközben ne feledkezz meg a fényvédelemről! A termék jellegzetes illatát az összetevők adják.

A hámlasztó terméket tárold szobahőmérsékleten, sötét helyen, óvd a közvetlen napfénytől! Ne alkalmazd, ha allergiás vagy bármely összetevőre! Kerüljd a szemmel és nyálkahártyával való érintkezést, ha mégis szembe kerül, alaposan öblítsd ki bő, tiszta, langyos vízzel! Ne használd irritált bőrön! Gyerekektől tartsd távol!

30 g

Kapcsolódó termékek

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK