ACID PEEL

INTENZÍV HIDRATÁLÓ
HATÁSÚ SZÉRUM
TERMÉK JELLEMZŐI
Száraz, vízhiányos vagy érzékeny bőrrel küzdesz? Használd a Bielenda Good Skin Hydra Boost hidratáló szérumot és a bőröd hálás lesz. Ez a koncentrált termék intenzív hidratáló és tápláló hatású, továbbá segít visszaállítani a bőr optimális hidratáltságát.
HATÁS

Hyaluronsav: Az egyik legjobb és leghatékonyabb hidratáló és ráncfeltöltő összetevő a modern kozmetológiában. Az ember szervezetében is jelen lévő komponensnek nincs toxikus hatása, nem vált ki érzékenységet vagy irritációt. Nedvességmegkötő képességének köszönhetően természetes filmréteget képez, amely szerepet játszik a bőr védelmi rendszerének felépítésében a kiszáradás, a baktériumok és a vegyi anyagok káros hatásaival szemben. Hatékony antioxidáns, amely növeli a bőr rugalmasságát és feszességét. Biztosítja a bőr rugalmasságát, valamint az irha és a bőralja hidratáltságát. Fontos a hámképzésben, javítja a bőrlégzést. Lassítja az öregedést, a ráncok kialakulását. Felszíni és mélyrétegi vízhiányos, korpás seborrheás, öregedő, gyulladásra hajlamos bőr kezeléséhez használható.

Trehalóz: Egy természetes diszacharid, ami erős hidratáló hatású. Védi a bőrt a túlzott kiszáradástól, segít fenntartani a bőr megfelelő nedvességszintjét, megakadályozza a fibroblasztok károsodását. Antioxidáns, fiatalító és erősítő hatású, valamint védi a bőrt a káros környezeti tényezőktől.

Réz tripeptid: A “csoda összetevőnk” a szervezetünkben is természetesen megtalálható. Számos klinikai vizsgálat igazolja, hogy öregedésgátló, ránctalanító hatású, ezáltal javítja a bőr rugalmasságát és feszességét. Kimagasló sebgyógyító és gyulladáscsökkentő hatással bír, serkenti a kollagén termelődését és a hibás kollagén gyorsabb lebomlását.

HASZNÁLAT

Minden reggel és este vidd fel a megtisztított arc, a nyak és dekoltázs bőrére! Használd önmagában vagy a Hydro Boost arckrém előtt.

A teljes arcápolási rutinhoz használd utána a HYDRO BOOST családból az arckrémet, arctisztításhoz pedig a tonikot.

KISZERELÉS

30 ml