GY.I.K.

GYAKRAN
ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Smiley face KEZELÉS IDŐTARTAMA: 90 perc
Smiley faceSZERZŐDÉSI FELTÉTELEK,

KERESKEDELMI KONCEPCIÓK


Azok a termékek, termékcsaládok, melyeket kozmetikusként otthoni használatra ajánlhatunk vendégeinknek. Illetve arckezelés után vagy arckezelés kúra között, otthoni bőrápolásra ajánlunk vendégeinknek a hatás fenntartása/fokozása érdekében.

Professzionális terméknek nevezzük, azokat a termékeket, melyek használatához kozmetikus szakemberre van szükség. Ezek a termékek a hétköznapi ember számára nem elérhetőek.

A lakossági termékeket kozmetikusoknál lehet megvásárolni, illetve online a www.kedvenckremem.hu webáruházban. A professzionális termékeket pedig területi képviselőinktől és a www.kozmetikusplaza.hu webáruházon keresztül.

A www.kozmetikusplaza.hu, egy olyan webáruház, ahova kizárólag kozmetikus szakemberek regisztrálhatnak és vásárolhatnak. A webáruházban megtalálhatóak a professzionális és lakossági termékek is.

Egy e-mailt kell írni a kollégánknak, Balázs Zsuzsinak, a zsuzsi.balazs@beautypartner.hu e-mail címre, az alábbi adatokkal: számlázási név, telefonszám, számlázási cím, szállítási cím és a kozmetikus, sminkes vagy testkezelő végzettségedet igazoló BIZONYÍTVÁNYOD másolata!

Számlázási névre, telefonszámra, számlázási címre, szállítási címre és kozmetikus, sminkes vagy testkezelő végzettségedet igazoló BIZONYÍTVÁNYOD másolatára.

A www.kedvenckremem.hu egy olyan webáruház, amely mindenki számára elérhető és az általunk ajánlott fogyasztói árakon lehet vásárolni.

A Beauty Partner Kft. a magyarországi forgalmazója a Bielenda (Bielenda Professional), Chantarelle, a Yellow Rose, az AA, és a Make-up Studio márkáknak.

Mert ezek a termékeket, kizárólag szakemberek számára elérhetőek, amennyiben Te is szakember vagy, úgy a termék leírása alatti link átvezet a www.kozmetikusplaza.hu weboldalra, ahol bővebb információt találsz az adott termékről/kezelésről.VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Amennyiben további kérdésed lenne a programról
és egyéb támogatási rendszereinkről, írj nekünk bátran!bielenda_prof logo

Hűségesek vagyunk filozófiánkhoz, miszerint…

„Természet által ihletett kozmetikumokat alkotunk, a női szépség és harmónia megőrzésére!”  Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy elsők között vigyük szalonodba az új, izgalmas, hatékony eljárásokat és kozmetikai kezeléseket, így járulva hozzá munkád sikeréhez, vendégeid elégedettségéhez.