komment

UBORKA & LIME

TERMÉKCSALÁD
Smiley face KEZELÉS IDŐTARTAMA: 90 percSmiley face
idézőjel3

Partnereink véleménye

Smiley face   Smiley face   Smiley face

Mi lehet jobb annál, mint szeretni, amit csinálunk, és tudni, hogy annak értéke is van és ezt megkoronázza a Bielenda!! Egyéniség, tisztaság, frissesség, megoldás a mindennapokra!!

V. Kozmetika

Bielendaval dolgozom és nagyon elégedettek a vendégeim és én is nagyon szeretem az összes terméket, amit eddig használtam!! Nagyon élvezik a vendégeim a kezeléseket és a termékeket! A hatása pedig mindig visszajelzés nekem és azoknak, akik használják! Szívből ajánlom mindenkinek!!!

N. Katalin

Nagyon Imádom!!!! A legjobbak, mind a profi, mind a lakossági termékek terén!!! Bielenda kezeléseim mindegyikét imádom. Én is és a Vendégeim is, mert látványos és az elért eredmény hosszantartó!!!!

M. Kata

A gumi maszkok a kedvencek nálam a kozmetikában, szinte kivétel nélkül az összeset próbáltam, a kedvenceket mindig tartom is. Nagyon tetszik a Bielendában, hogy mindig megújul, új termékek, széles paletta, finom illatok, nagyszerű hatóanyagok jellemzik.

S. T. Anna Diána

Jó termékek, megfizethető áron, jó illat, mindig van újdonság, allergiátnem tapasztaltam soha, ami nagy szó a mai világban!

K. Adrienn

Nagyon szeretek vele dolgozni, imádják a vendégeim,nagyon látványos! Peel-off nélkül nincs kezelés! Egyszerűen kell, mert amikor végzek a kezeléssel, a vendég elégedettsége mindent felülmúl! Hálásak a látványért és ezt a Bielendának köszönhetem!

K. Adrienn