X-FOLIATE

Bőrszínjavító, normalizáló és anti-ageing

hatású mikrohámlasztó arckezelés

KIEMELT HATÓANYAGOKTERMÉKPALETTA
Ajánlás

Minden bőrtípusra, beleértve az érett és érzékeny bőrt is. Fáradt, fakó, ragyogásából vesztett bőrre, egyenetlen bőrszerkezetre. Tökéletlenségekre, túlzott faggyútermelésre hajlamos bőrre. Hiperérzékeny bőrre, illetve ráncokra.

Hatás

Csökkenti és világosítja a különböző eredetű elszíneződéseket, kiegyenlíti a bőrtónust. Kisimítja a bőrt, csökkenti a bőrhibákat. Javítja a zsíros és kombinált bőr egyensúlyát, normalizálja a faggyútermelődést, csökkenti a különböző eredetu bőrpírt. Csökkenti a ráncok láthatóságát, anti-ageing hatású.

Ajánlott gyakoriság

Szükség esetén kúraszerűen 4-6 kezelés, hetente 1 alkalommal, ezután havonta egyszer a hatás fenntartása érdekében vagy önálló kezelésként.

Kezelés időtartama

90 perc

tuti tipp

Csontos Anna szakmai vezetőnktől

Hamarosan…

KIEMELT HATÓANYAGOK

Glutation

Hatékonyan véd az elszíneződésekkel szemben, kiegyenlíti a bőrszínt, gátolja a melanin termelődést. Erős antioxidáns és faggyútermelés szabályozó hatással bír.

Glükonolakton

Érzékeny bőrön is alkalmazható kíméletes hámlasztó, hidratáló, növeli a barrierréteg védő funkcióját. Gátolja a természetes vízvesztést, lassítja a bőr öregedését.

Alfa-arbutin

Bőrszínvilágosító hatású, csökkenti a pigmentfoltokat. Gátolja a tirozináz enzim működését, így a melaninképződést. Nyugtató és antioxidáns hatású.

TERMÉKPALETTA

A kezeléshez tartozó termékek nagykereskedelmi árai kizárólag
webáruházunk regisztrált partnerei számára elérhetőek!

lakossági termékajánló

TERMÉKAJÁNLÓ, a kezelés
hatásfokának fenntartása érdekében

KIVÁNCSI VAGY A TÖBBI KEZELÉSRE?

Nézz körül az oldalunkon, ahol a márka valamennyi kezeléséről részletes leírást olvashatsz, a kezelések termékeiről, kiegészítő termékekről, vagy látogass el professzionális webáruházunkba, mely tartalma kízárólag regisztrált partnereink számára elérhető!