BIO VITAMIN C

RÁNCTALANÍTÓ HATÁSÚ
TERMÉKCSALÁD 40+, 50+, 60+

A természetes ránctalanító hatású termékcsalád érett bőrre 40+, 50+, 60+, a C-vitamin természetes forrásaira alapszik, mint az acerola és a kakadu szilva gyümölcsök. Köszönhetően a kivételes C-vitamin tartalmuknak, a kozmetikai iparban nagyra értékelik őket, mivel mélyen revitalizáló hatásúak és újjáépítik a bőrt.

  • Természetes formulák , melyek 97% ban növényi összetevőket tartalmaznak.
  • Ennek a termékcsaládnak az egyediségét bizonyító előnye, hogy a kozmetikumokban megtalálható sima vizet természetes citrusos hidroszollal helyettesítik, melynek köszönhetően a termékcsalád összes összetevőjének több mint 70% a az aktív bőrrevitalizációra összpontosít
  • Kizárólag természetes illatanyagokat tartalmaznak, mint a citrom és narancs hidroszol
  • Környezetbarát #eco. A csomagolás üvegből és újrahasznosított műanyagból készülnek: palackokból, BIO film, FSC által tanúsított dobozokban.
  • Változatos modern termékek, gyönyörű nőies dizájn

A természetes forrásból származó C-vitamin erején alapszik, mely mélyen revitalizálja az érett bőrt.

ACEROLA – egy apró gyümölcs, mely több C-vitamint tartalmaz, mint 1 kg citrom. Erős antioxidáns hatású, köszönhetően a magas aszkorbinsav tartalmának, szépen kisimítja a bőrt. Stimulálja a kollagén termelődést, melynek köszönhetően erősíti, megújítja és regenerálja az epidermiszt. Hatékonyan világosítja a bőrszínt, csökkenti az elszíneződéseket és a kapilláris elváltozásokat, a bőr ragyogó és revitalizált lesz.

KAKADU SZILVA – egy értékes ausztrál gyümölcs, mely a leggazdagabb természetes C-vitamin forrás, mely antioxidáns hatású, gazdag folsavban és vasban. Stimulálja a kollagén és elasztin termelődést, ennek köszönhetően javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti az elszíneződéseket és a bőr visszanyeri ragyogását.

40+ Ránctalanító és
hidratáló hatású arckrém
50+ Ránctalanító és
ravitalizáló hatású arckrém

60+ Ránctalanító és
újjáépítő hatású arckrém

Ránctalanító és bőrszínjavító
hatású szérum