DIAMOND LIPIDS

60 + Ránctalanító hatású krém-
koncentrátum fügekaktuszolajjal

DIAMOND LIPIDS

60 + Ránctalanító hatású krém-
koncentrátum fügekaktuszolajjal

50 ml

A termék jellemzői

A TERMÉK JELLEMZŐI

Ránctalanító hatású termékcsalád lipidekkel, szkvalánnal, gyémántporral és értékes olajokkal

A ránctalanító hatású Diamond Lipids termékcsalád mélyen tápláló és regeneráló hatásával a száraz, érzékeny, érett és különleges ápolást igénylő bőr védelmére ajánlott. Kender, argán, babassu, fügekaktusz, kamélia és jojoba olajokban gazdag formuláit értékes összetevőkkel kombinálták, mint például a lipidekkel, melyek segítik helyreállítani a bőrbarrier megfelelő működését. A revitalizáló és bőrfeszesítő hatású szkvalán gondoskodik a megfelelő hidratáltságról, a hozzáadott gyémántpor a ragyogó megjelenéshez járul hozzá, mivel ragyogásával optikai lifting hatást biztosít. A lipideket tartalmazó kozmetikumok javítják az epidermisz megjelenését, rugalmasságát és tömörségét. Mélyen tápláló, regeneráló és intenzíven hidratáló hatású készítmények.

A termékcsaládot alkotó kozmetikumokat 98%-ban természetes eredetű összetevők alkotják.

Hatékonyságukat in vivo tesztek bizonyítják

A bőr számára értékes lipidekben gazdag kétfázisú szérum egyidejűleg gondoskodik az érett bőr ápolásáról, az optimális hidratáltságról, valamint gyönyörű megjelenést biztosít a bőr számára. Mélyen regenerálja és táplálja az arcbőrt. A szérum erősíti az epidermisz természetes hidro-lipid rétegét, ennek köszönhetően javítja a bőr kondícióit, késlelteti az öregedés jeleinek kialakulását. Visszaállítja a bőr feszességét és simaságát és ragyogást ad a bőrnek.

A szérum hatékonysága, tesztekkel igazolva*:

  • Láthatóan javítja a bőr állapotát – 100%
  • Szépen regenerálja és revitalizája a bőrt – 100%
  • Javítja a bőr feszességét, rugalmasságát és megszűnteti a bőr húzódó érzését – 83%
  • Táplálja és hidratálja az epidermiszt – 100%
  • Látható lifting hatással bír – 70%

*Független kutatólaboratóriumban, bőrgyógyászok felügyelete mellett végzett In Vivo teszt eredménye, melyet 4 héten keresztül, 30 nőből álló csoporton végeztek.

hatóanyagok

HATÓANYAGOK

Szkvalán és fügekaktusz olaj – intenzíven hidratálják és regenerálják a bőrt, valamint javítják a bőr rugalmasságát és megelőzik annak kiszáradását. Serkentik az érett bőr védekező mechanizmusait, valamint nyugtató és kisimító hatással is rendelkeznek.

Glutaminsav – intenzív hidratáló hatású összetevő, védi a finom, vékony érett bőrt a kiszáradástól és javítja annak rugalmasságát.

Gyémánt por – gondoskodik a ragyogó megjelenésről, optikailag csökkenti a ráncok láthatóságát

használat

HASZNÁLAT

Alaposan rázza össze, majd minden reggel és este vigye fel a megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrére. Kiváló sminkalap.

50 ml

Kapcsolódó termékek

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK