SKIN CLINIC PROFESSIONAL

Aktív bőrfiatalító
hatású szérum

SKIN CLINIC PROFESSIONAL

Aktív bőrfiatalító
hatású szérum

30 ml

A termék jellemzői

A TERMÉK JELLEMZŐI

Professzionálisan kifejlesztett termékcsalád, magasan koncentrált MEZO ANTI-AGE készítményekkel az arcbőr ápolására kifejlesztve.

hatóanyagok

HATÓANYAGOK

makadám dió olaj, rizskorpa olaj, olíva olaj, őszibarackmag olaj,, E-vitamin, C-vitamin, Q10-koenzim, lecitin

hatás

HATÁS

Professzionálisan kifejlesztett készítmény érett bőrre:
  • Hatékony bőrfiatalító hatás
  • Ráncok csökkenése
  • Revitalizálja az epidermiszt

5% retinollal + E-vitaminnal + Q10-koenzim liposzómákkal

Az aktív bőrfiatalító szérum hatékonyan javítja az érett bőr rugalmasságát, hidratáltságát, szerkezetét és színét. Hatékonyan csökkenti a meglévő ráncok láthatóságát és megakadályozza az újak kialakulását. Tökéletesen kisimítja és revitalizálja a hámsejteket, csökkenti az bőrpírt és ragyogást ad a bőrnek.

RETINOL – hatékony ránctalanító összetevő, amely gátolja a bőr öregedési folyamatait. Stimulálja a kollagén szintézist és a sejtmegújító folyamatokat. Kisimítja a ráncokat, feszesíti és mélyen regenerálja a bőrt, halványítja a bőrt elszíneződéseit és a pigmentfoltokat.

E-VITAMIN – a fiatalság vitaminjaként ismert, hatékonyan védi a bőrt az öregedéstől. Mélyen hidratálja, revitalizálja és erősíti a bőrt, feszesít, láthatóan csökkenti a meglévő ráncok láthatóságát és megakadályozza az újak kialakulását.

Q10-KOENZIM LIPOSZÓMÁK – nagyon könnyen bejut a hámsejtekbe, oxigénnel látja el őket, semlegesíti a szabad gyökök hatását, gyorsítja a bőrszövet regenerációját, aktívan stimulálja a bőr megújulását, hatékonyan csökkenti a ráncokat és megakadályozza az újak kialakulását.

  • Ráncok látványos csökkenése – 87%
  • Láthatóan fiatalabb bőr – 89%

5% retinollal + E-vitaminnal + Q10-koenzim liposzómákkal

A bőrgyógyászok felügyelete alatt végzett IN VIVO tesztek, amelyeket nők 25 fős csoportján végeztek 6 héten keresztül, azt mutatták ki, hogy a szérum, a krém egyidejű használatával képes 10 évvel visszafordítani a bőr biológiai életkorát.

HASZNÁLATI JAVASLAT: Használat előtt rázza össze. Masszírozzon egy kis mennyiséget minden este a megtisztított arcbőrre, nyakra és dekoltázsra. Alkalmazza magában, vagy a SKIN CLINIC PROFESSIONAL Aktív bőrfiatalító krém bázisaként. A maximális hatás érdekében a szérum és a krém együttes használatát javasoljuk.

30 ml

Kapcsolódó termékek

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Aktív bőrfiatalító
hatású arctonik
Aktív bőrfiatalító
nappali/éjszakai arckrém