TRÉNINGEK

A cég által szervezett tréningek
paraméterei, céljuk, ajánlások

A Beauty Partner Kft.-nél nagyon fontosnak tartjuk a rendszeres továbbképzést, hogy kozmetikus partnereink követni tudják az általunk képviselt kozmetikai márkák újdonságait, a legújabb szakmai tudnivalókat és technológiai kutatások eredményeit. Ehhez szeretnénk mi is – külföldi oktató csapatokkal együttműködve – hozzájárulni, sokféle érdekes és izgalmas tréninggel, bemutatóval, masszázsoktatással.

I. PROTOKOLL TRÉNING

kINEK AJÁNLJUK?

Ha mindent tudni szeretnél az adott márkáról és még annál is többet, akkor feltétlen itt a helyed.

MI A CÉLJA?

Az egyes márkákra vonatkozó protokoll tréningek célja, hogy egy félnapos, interaktív oktatás keretében megismerd az összes terméket és kezelést. Nagyon sok szakmai információt tudhatsz meg hatóanyagokról, hagyományos és innovatív eljárásokról, kezelés sorokról, rituálékról, kezelések anyagszükségletéről, ajánlott árakról. A tréning második felében az általatok kiválasztott kezelés kerül bemutatásra valamelyik résztvevőn.

IDŐTARTAM: 10h – 14h

II. ÚJDONSÁG TRÉNING

kINEK AJÁNLJUK?

Ha mindent tudni szeretnél az adott márkáról és még annál is többet, akkor feltétlen itt a helyed.

MI A CÉLJA?

Az újdonság tréning igénye azért merült fel, mert sok partnerünk már részt vett az összes protokoll tréningünkön. Ezen a tréningen az összes márkánkról szó esik, különös tekintettel az adott időszak újdonságaira, különlegességeire.

IDŐTARTAM: 10h – 14h