TRÉNINGEK

A cég által szervezett tréningek
paraméterei, céljuk, ajánlások

A Beauty Partner Kft.-nél nagyon fontosnak tartjuk a rendszeres továbbképzést, hogy kozmetikus partnereink követni tudják az általunk képviselt kozmetikai márkák újdonságait, a legújabb szakmai tudnivalókat és technológiai kutatások eredményeit. Ehhez szeretnénk mi is – külföldi oktató csapatokkal együttműködve – hozzájárulni, sokféle érdekes és izgalmas tréninggel, bemutatóval, masszázsoktatással.

I. PROTOKOLL TRÉNING

kINEK AJÁNLJUK?

Ha mindent tudni szeretnél az adott márkáról és még annál is többet, akkor feltétlen itt a helyed.

MI A CÉLJA?

Az egyes márkákra vonatkozó protokoll tréningek célja, hogy egy félnapos, interaktív oktatás keretében megismerd az összes terméket és kezelést. Nagyon sok szakmai információt tudhatsz meg hatóanyagokról, hagyományos és innovatív eljárásokról, kezelés sorokról, rituálékról, kezelések anyagszükségletéről, ajánlott árakról. A tréning második felében az általatok kiválasztott kezelés kerül bemutatásra valamelyik résztvevőn.

IDŐTARTAM: 10h – 14h

II. ÚJDONSÁG TRÉNING

kINEK AJÁNLJUK?

Ha mindent tudni szeretnél az adott márkáról és még annál is többet, akkor feltétlen itt a helyed.

MI A CÉLJA?

Az újdonság tréning igénye azért merült fel, mert sok partnerünk már részt vett az összes protokoll tréningünkön. Ezen a tréningen az összes márkánkról szó esik, különös tekintettel az adott időszak újdonságaira, különlegességeire.

IDŐTARTAM: 10h – 14h

  • MASSZÁZS TRÉNINGEK

A különböző masszázstechnikák, rituálék megalkotásában külföldi szakmai trénerekkel együtt veszünk részt, hogy szalonotokban különleges és egyedülálló hatást, eredményt, élményt tudjatok nyújtani vendégeiteknek.

FONTOS TUDNIVALÓK:

• Az oktatás két blokkban történik, melynek az a célja, hogy a résztvevők egymáson gyakorolva megismerhessék a mozdulatokat, annak hatását és érzetét, így nem szükséges modellt biztosítanod.
• Kérlek, vedd figyelembe, hogy a képzés ideje egész napos elfoglaltságot igényel, ezért az oktatás napját úgy időzítsd, hogy a teljes napodat rá tudd szánni, mert csak ezzel a kritériummal tudjuk a teljes átfogó képzést biztosítani számodra.
• Amennyiben ez nem lehetséges, keress egy olyan dátumot, amikor ezekkel a feltételekkel részt tudsz venni a tréningen.
• Kényelmes ruhában és lábbeliben gyere.
• A tréning során biztosítunk minden professzionális készítményt és textilt.
• A részvétel ideje alatt természetesen megvendégelünk minden finomsággal: kávé, tea, szénsavas, szénsavmentes víz és üdítő. Amennyiben hideg vagy meleg ebédre vágynál, akkor azt a címünkre rendelés útján meg tudod tenni, de azt a tréning díja nem tartalmazza.

JAPANESE BEAUTY SECRET – A TÁVOL-KELET TITKOS TUDÁSA

(AJÁNDÉK: SHINY LOOK – FÉLDRÁGAKÖVES SZEMKÖRNYÉKI MASSZÁZSTECHNIKA)
kINEK AJÁNLJUK?

Annak, aki szeretné újdonsággal kibővíteni palettáját, valamint különleges masszázstechnikát tanulni. A Shiatsu arcmasszázs elemeket tartalmazó technikával a szalonodba varázsolhatod a távol-kelet hangulatát. A Shiatsu masszázs a kínai orvosláson alapszik, amely egy energiapontokat stimuláló nyomástechnika. Hatására a vendég arckontúrjai kisimulnak, az arc izmai ellazulnak. A masszázsnak intenzív nyugtató, relaxáló, feszesítő és rugalmasságot növelő hatása van. Masszázs után a felpezsdült arcbőrt különleges pakolással és hideg jáde féldrágaköves rollerrel is átmasszírozzuk, mely során a meleg-hideg hatással energetizáljuk, eddzük a fáradt bőrt, javítjuk a sejtek oxigénellátottságát. Az eredmény egyedülállóan látványos.

+ AJÁNDÉK „Shiny Look” féldrágaköves szemkörnyéki masszázstechnika – hideg-meleg hatásra épülő könnyen elsajátítható, látványos litoterápiás masszázs, amely bármelyik kezelésbe beépíthető.

IDŐTARTAM: 10h – 15h

SENSE OF BALANCE – ÉRZÉKEK HARMÓNIÁJA

(AJÁNDÉK: SHINY LOOK – FÉLDRÁGAKÖVES SZEMKÖRNYÉKI MASSZÁZSTECHNIKA)
kINEK AJÁNLJUK?

A „Sense of balance” masszázstechnika, kivétel nélkül alkalmazhatod a kezeléseidben. A masszázzsal kíméletesen hatunk a vér- és nyirokkeringésre, beindulnak a bőrmegújuló folyamatok, csökken a püffedtség és az ödémás tünetek, a bőr simává, feszesebbé válik.
Javasolt minden bőrtípus és korosztály számára, mivel segíti a lerakódott salakanyagok kiürítését, ezáltal a bőr felfrissül, élettel telivé válik.

+ AJÁNDÉK „Shiny Look” féldrágaköves szemkörnyéki masszázstechnika – hideg-meleg hatásra épülő könnyen elsajátítható, látványos litoterápiás masszázs, amely bármelyik kezelésbe beépíthető.

IDŐTARTAM: 10h – 15h

FACE LIFTING & WRINKLE ERASER MASSAGE –
AZ ARCMASSZÁZS MŰVÉSZETE

kINEK AJÁNLJUK?
Azoknak a szakembereknek, akik egy exkluzív, különleges, új élményt szeretnének nyújtani a vendégeiknek. Egy 80 különböző mozdulatsorból álló, komplex, ránctalanító és anti-ageing hatású masszázstechnikát sajátíthatsz el, ami megemelkedett arckontúrt eredményez, hatására nagyon látványosan kisimulnak a ráncok. A masszázzsal átdolgozzuk a karok, a dekoltázs, a nyak, és az arc izmait, feloldjuk az energiablokkokat, ezáltal különleges pihentető wellness élményt nyújtunk a vendég számára. A masszázs önállóan vagy anti-ageing kezelésbe is beépíthető.

IDŐTARTAM: 10h – 17h (függ a létszámtól)