BIELENDA PROTOKOLL

2020. OKTÓBER 19.

Ismerkedj meg a Bielenda Professional márkával a bevezető protokoll képzésünkön, ahol felfedezheted a Bielenda innovatív kezeléseit és sokoldalúságát, amely megoldást nyújt a kozmetikádban minden bőrtípus kezelését érintően.

A Bielenda készítmények alapanyagaiként főként természet ihlette, növényi kivonatokat, gyümölcsöket, gyógynövényeket, algákat, és egzotikus, aromaterápiás olajokat tartalmazó kozmetikumok, melyek az otthoni ápolásban is segítséget nyújtanak a vendégeid számára.

A Protokoll tréning célja, hogy egy fél napos interaktív oktatás keretein belül, megismerd az összes készítményt, a benne lévő hatóanyagokat, és kezelési protokollokat. A képzés alatt számtalan szakmai információt osztunk meg veled a hagyományos, és innovatív eljárásokról, kezelési sorokról, rituálékról, kezelések anyagszükségletéről, ajánlott árakról.

2020. október 19-én hétfőn délelőtt 10 órától délután 3 óráig központi oktató termünkben a BIELENDA PROFESSIONAL márka kezeléseit mutatja be szakmai oktatónk, egy interaktív tréning alkalmával.

Milyen kezelésekről lesz szó?

 

Total Lifting PPV+ – Innovatív teljes körű lifting hatású arckezelés peptidekkel és IST komplex-szel, amely azonnali bőrkisimító, és feszesítő hatást eredményez. Javasolt kezelés az öregedés látható jeleinél, photo- ageing tünetei esetében, érett, száraz, rugalmasságát vesztett bőrre, valamint ráncok, és mimikai ráncokra is kiváló választás.

FERUL- X – Depigmentáló, bőrszínjavító & anti ageing hatású, innovatív kímélő savakat tartalmazó arckezelés, amely megfelelő fényvédelem mellett, egész évben alkalmazható. Ajánlott minden bőrtípusra, különböző eredetű elszíneződésekre, photo-ageing látható jeleire. Ferulasav, tranexámsav és C-vitamin tartalmának köszönhetően javítja az egyenetlen bőrszerkezetet, nyugtatja az irritációkat. Ránctalanító, nyugtató, regeneráló, és antioxidáns hatású kezelés.

ACNE STOP – Bőrtisztító kezelés aknés, érzékeny, gyulladásra hajlamos, mitesszeres bőrre. Minden korosztály számára ajánlott, kombinált zsíros, fénylő bőr esetén, tág pórusok, pattanások aknék tisztításához, faggyútermelés szabályozására nyújt megoldást.

IDEAL SKIN – Bőrtisztító kezelés száraz, normál bőrre. Minden korosztály számára alkalmazható kezelés, normál vagy száraz bőr tisztítására ajánlott. Helyreállítja a bőr természetes hidrolipid egyensúlyát, megszünteti a gyulladásos folyamatokat, csökkenti az irritációkat.

S.O.S. COMFORT – Nyugtató, érfalerősítő, hűsítő arckezelés irritált, rosaceás, és érzékeny bőrre. Minden bőrtípus és korosztály részére ajánlott kezelés. Sérülékeny tág kapillárisok, rosaceás vagy irritált kipirosodott bőr kezelésére és megelőzésre javasolt. Erősíti a kapillárisok falát, növeli az érfal rugalmasságát, serkenti a mikrocirkulációt. Hűsíti az irritált bőrt, a gyulladásos folyamatokat megszünteti, az epidermisz védőfunkciói visszaállítja.

WATERFALLS OF GOLD – KOLLOID ARANY – Ránctalanító, regeneráló, hidratáló, nyugtató, és bőrfiatalító hatású arckezelés. Minden bőrtípusra, leginkább különleges alkalmak előtt glamour hatásként ajánlott. Nyugtató hidratáló hatású, ezért érzékeny, rosaceás bőrű vendégek esetében is alkalmazható. Növeli a bőr tömörségét, feszességét, stimulálja a kollagén és elasztin szintézist.

ELIXIR OF YOUTH – SZÉPSÉG ELIXÍR – Anti-ageing hatású arckezelés PhytoCellTec ^TM argán növényi őssejttel. Minden bőrtípusra ajánljuk, főként 35 év feletti, regenerálást igénylő bőr esetében. Javítja a bőr tömörségét, szerkezetét, feltölti a statikai és mimikai ráncokat. Intenzív bőrfiatalító kezelés.

MICROBIOME PRO CARE – Harmonizáló és bőrvédő kezelés probiotikumokkal. Diszfunkcionálisan működő, dehidratált, érzékeny, aknés, vagy agresszív kozmetikai kezelések által meggyengült bőr esetében javasolt kezelés. Erősíti a bőr természetes barrier funkcióit, agresszív kozmetikai kezelések után regenerálja a bőrt.

ESSENCE OF ASIA – Ázsiai szépségápolási tradíciók ihlette arckezelés, amely visszaállítja a bőr természetes ragyogását. Minden bőrtípusra, különösen fáradt, fakó, ráncos, feszességét vesztett bőrre, ahol láthatóak az öregedés korai jelei. Stimulálja a kollagén, és elasztin szintézist, fokozza a bőr hidratáltságát. Bőrfiatalító és feszesítő hatású kezelés.

AQUA PORIN – Intenzív kettős hatású mélyhidratáló, aquaporin szintézist stimuláló arckezelés száraz, dehidratált, oxigénhiányos bőrre. Minden bőrtípus, és korosztály számára, különösen a vízhiányos, száraz bőr ápolására ajánlott kezelés. A kétfázisú hidratáló folyamat mellett, a kezelés erős bőrregeneráló hatású.

MESO-MED – Aktív koncentrátumok mikrotűs, vagy tű nélküli mezoterápiához és dermarollerhez ajánlott ampullák. (NMF komplex, arginine, urea, nátrium laktát, tejsav, hyaluronsav) 0% paraben Bőrmegújító, sejtosztódást segítő, aknés foltokat, hegeket halványító kezelés. Érett bőr esetén alkalmazva csökkenti a ráncokat, bőrfiatalító hatású.

EYE LIFT PROGRAM – Bőrfiatalító, sötét karikákat halványító, anti-ageing hatású szemkezelés. Minden bőrtípus esetén alkalmazható, szem körüli részre, különösen a száraz, és érzékeny bőrre, sötét karikákra, szem körüli duzzanatokra, mimikai ráncokra, fáradt szemekre, vagy épp esztétikai kezelések után.

HYDRA-HYAL2 INJECTION – Innovatív, non-invazív, ráncfeltöltő, bőrfiatalító, volumennövelő hidratáló arckezelés, alacsony molekulasúlyú hyaluronsavval. Minden bőrtípusra, 30 év feletti korosztály számára, ráncos, száraz, rugalmasságát vesztett bőrre, valamint az öregedés látható jeleire. Intenzív hosszantartó hidratáló hatás, a bőr felszíni ráncait kisimítja, láthatóan javítja az arckontúrt, és a bőr szerkezetét.

POWER OF NATURE – Regeneráló és detoxikáló hatású arckezelés csiga nyálka kivonattal. Fakó, oxigénhiányos bőrre, nagyvárosi szennyezett körülményeknek kitett bőrre. Irritált, öregedő, aknés és akne okozta hegek kezelésére. Regenerálást igénylő bőrre, speciális vagy intenzív hámlasztó kezelések után. Helyreállítja a bőr barrier rétegét.

SKIN BREATH – Energizáló és oxigenizáló hatású arckezelés. Különösen szürke, fakó, oxidatív stressznek kitett bőrre, dohányosoknak, túlzásba vitt napozás után, sötét szemkörüli karikákra, duzzadt szemekre ajánlott kezelés.

A képzés időtartam: 10:00 – 15:00-ig

Maximális létszám: 8 fő

Tréning regisztrációs díja: 5.000 Ft, Referencia Szalonoknak díjtalan.

A regisztrációs díj tartalmazza:

információs csomag
oklevél
frissítő, kávé (Beauty Partner Központ)

Kedvezmény: A tréninget követően (csak a tréning napján) a regisztrációs díj 100%-ban levásárolható az adott márkán belül, kizárólag professzionális készítményekre.

Jelentkezés menete:

A szabad helyek érdekében a kiírt dátum előtt legalább 3 héttel kérjük, hogy részvételi szándékod a Kozmetikus Pláza webáruházon keresztül jelezd. A regisztrációs díj fizetését minden esetben előreutalással tudjuk csak elfogadni. Amennyiben a képzés előtt 2 héttel a képzés díja nem került kifizetésre, abban az esetben jelentkezésed nem tudjuk fogadni.

Regisztrálni a Kozmetikus Pláza webáruházon keresztül tudsz, a tréningek menüpont alatt találod a képzéseinket. Érdeklődni a Beauty Partner központi telefonszámán (+36 1 338 1047 vagy a 06-30-953-19-91 Balázs Zsuzsi)

Lemondás:

A tréning időpontja 10 naptári nappal a kiírt dátum előtt, díjmentesen módosítható, vagy lemondható. Utóbbi esetben a regisztrációs díj visszatérítésre kerül. Időpont módosításra egyszer van lehetőség.
10 naptári napon belüli lemondott részvétel, vagy meg nem jelenés esetén, a regisztrációs díj nem kerül visszatérítésre, és nem vásárolható le.

Dátum: 2020. október 19.

Időpont: 10:00-15:00-ig

Részvételi díj: 5.000 Ft

Helyszín: Beauty Partner Központ, 1112 Budapest, Olt utca 37.

Fejlődni szeretnél, vagy az új trendeket megismerni? Akkor várunk, itt a helyed!