EYE LIFT PROGRAM

BŐRFIATALÍTÓ, SÖTÉT KARIKÁKAT HALVÁNYÍTÓ
ANTI-AGEING HATÁSÚ SZEMKEZELÉS

logo premium

Ajánlás

Minden típusú szem körüli bőrre (különösen a száraz és érzékeny bőrre), sötét karikákra, szem körüli duzzanatokra, mimikai ráncokra, rugalmasságát vesztett bőrre, fáradt szemekre, esztétikai kezelések után.

Hatás

Bőrregenerálás, duzzanatok és sötét karikák csökkentése, a bőr őssejtek védelme, ránctalanítás, ráncok és szarkalábak kisimítása, a bőr szerkezetének és védőfunkcióinak javítása, jobb hidratáltság, látható feszesítő, kisimító és nyugtató hatás, fáradtság jeleinek csökkentése.

Ajánlott gyakoriság

Kúraszerűen 6 kezelés, hetente 1 alkalommal a bőr állapotának megfelelően, ezután havonta egyszer a hatás fenntartása érdekében, vagy egyszeri kezelésként különleges alkalomra, megjelenésre.

Kezelés időtartama

30 perc

TUTI TIPP

Weber Era, szakoktatónktól

A vendégek nagyon kedvelik a svájci alpesi rózsa szárított levelét tartalmazó alga peel off maszkot. A maszk nem csak attól nagyon különleges, hogy a virágszirmok szinte életre kelnek a rózsavízzel történő kikeverésekor, de nagyon hatékony a szemkörnyéki problémákra a benne lévő alpesi rózsa növényi őssejteknek, tejsavnak és a glükóznak köszönhetően.

A KEZELÉS LEGFŐBB HATÓANYAGAI
hatóanyag_syn-col
Syn-coll

Egy tripeptid, mely stimulálja a bőr simaságáért és feszességéért felelős kollagén és elasztin rostok képződését.

hatóanyag_phytocelltec alp rose
PhytocelltecTM Alp Rose

Egy liposzóma alapú kivonat, mely a 3200 méteres magasság felett élő svájci alpesi rózsa leveleinek őssejtjeit tartalmazza. A leveleiben lévő aktív hatóanyagok (esszenciális olajok, polifenolok, dehidrinek) kiváló antioxidánsok, valamint bőrvédő hatásúak.

hatóanyag_argireline
ArgirelineTM

Egy hexapeptid, mely csökkenti az arcizmok mikroösszehúzódásainak intenzitását és gyakoriságát. Ez lehetővé teszi az arcizmok mozgásának eredményeképpen megjelenő ráncok csökkentését.

A KEZELÉS TERMÉKEI
A kezeléshez tartozó termékek nagykereskedelmi árai kizárólag
webáruházunk regisztrált partnerei számára elérhetőek!
Feszesítő hatású peptid szérum szemkörnyékre

Minden bőrtípusra, különösen a száraz és érzékeny, rugalmasságát vesztett bőrre, mimikai ráncokra, a 30 ml-es kiszerelés körülbelül 30 kezeléshez elegendő mennyiségű készítmény. Hatóanyagai csökkentik az izomösszehúzódásokat, stimulálja a kollagén és az elasztin szintézisét. Regenerálja, kisimítja, feszesíti a bőrt, védi és javítja a bőr őssejtjeinek vitalitását.

Satin rózsavíz

Minden bőrtípusra, különösen száraz, érzékeny bőrre, az 500 ml-es kiszerelés körülbelül 30 kezeléshez elegendő mennyiségű készítmény. Kiválóan hidratál, elősegíti a bőr védőrétegének helyreállítását. Csökkenti a bőr kipirosodását, tonizáló, frissítő hatású.

Szemkörnyéki alga peel-off gélmaszk rózsaszirmokkal

Minden bőrtípusra, különösen a száraz és érzékeny, rugalmasságát vesztett bőrre, mimikai ráncokra, a 90 g-os kiszerelés körülbelül 10 kezeléshez elegendő mennyiségű készítmény. Hűvös, borogatásszerű érzet, csökkenti a fáradtság jeleit. Csökkenti a sötét karikákat, duzzanatokat és a bőrpírt, javítja a mikrokeringést.

Ránctalanító hatású peptid krém-gél szemkörnyékre

Minden bőrtípusra, különösen a száraz és érzékeny, rugalmasságát vesztett bőrre, mimikai ráncokra az 50 ml-es kiszerelés körülbelül 100 kezeléshez elegendő mennyiség. Csökkenti a mimikai- és finom ráncokat, kisimít és hidratál. Csökkenti a fáradtság jeleit, felfrissít, csökkenti a duzzanatokat és a sötét karikákat. Könnyű, gyorsan felszívódó formula, tökéletes smink alap.

PROFESSZIONÁLIS BŐRÁPOLÁS OTTHON
TERMÉKAJÁNLÓ, a kezelés hatásfokának fenntartása érdekében
szemkörnyékápolók
Liquid Crystal Biotechnology 7D – szemkörnyékápolók

A termékcsalád a modern technológia legújabb vívmányán alapul – ez a folyadékkristály alap. Az intelligens anti-ageing formulák kitűnőek az idő múlásának 7 tünetével szembeni küzdelemben és látványos eredményeket garantálnak a ráncok kialakulásának kivédésében és a bőr hidratálásában. A hagyományos krémekkel ellentétben a folyékony kristály alapú krémek tökéletesnek mondhatóak, mert struktúrájuk a bőr szerkezetét tükrözik, és összhangban vannak a bőr fiziológiájával. A folyékony kristály alap membrán lipideket tartalmaz, melyek támogatják a bőr természetes lipid rétegét, hosszantartó hidratálást és az aktív összetevők fokozatos kibocsátását teszik lehetővé.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
Amennyiben kérdésed lenne a kezelésről, termékekről, írj nekünk bátran!
bielenda_prof logo
Hűségesek vagyunk filozófiánkhoz, miszerint...

„Természet által ihletett kozmetikumokat alkotunk, a női szépség és harmónia megőrzésére!”  Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy elsők között vigyük szalonodba az új, izgalmas, hatékony eljárásokat és kozmetikai kezeléseket, így járulva hozzá munkád sikeréhez, vendégeid elégedettségéhez.