EYE LIFT PROGRAM

BŐRFIATALÍTÓ, SÖTÉT KARIKÁKAT HALVÁNYÍTÓ
ANTI-AGEING HATÁSÚ SZEMKEZELÉS

logo premium

Ajánlás

Minden típusú szem körüli bőrre (különösen a száraz és érzékeny bőrre), sötét karikákra, szem körüli duzzanatokra, mimikai ráncokra, rugalmasságát vesztett bőrre, fáradt szemekre, esztétikai kezelések után.

Hatás

Bőrregenerálás, duzzanatok és sötét karikák csökkentése, a bőr őssejtek védelme, ránctalanítás, ráncok és szarkalábak kisimítása, a bőr szerkezetének és védőfunkcióinak javítása, jobb hidratáltság, látható feszesítő, kisimító és nyugtató hatás, fáradtság jeleinek csökkentése.

Ajánlott gyakoriság

Kúraszerűen 6 kezelés, hetente 1 alkalommal a bőr állapotának megfelelően, ezután havonta egyszer a hatás fenntartása érdekében, vagy egyszeri kezelésként különleges alkalomra, megjelenésre.

Kezelés időtartama

30 perc

TUTI TIPP

Weber Era, szakoktatónktól

A vendégek nagyon kedvelik a svájci alpesi rózsa szárított levelét tartalmazó alga peel off maszkot. A maszk nem csak attól nagyon különleges, hogy a virágszirmok szinte életre kelnek a rózsavízzel történő kikeverésekor, de nagyon hatékony a szemkörnyéki problémákra a benne lévő alpesi rózsa növényi őssejteknek, tejsavnak és a glükóznak köszönhetően.

A KEZELÉS LEGFŐBB HATÓANYAGAI
hatóanyag_syn-col
Syn-coll

Egy tripeptid, mely stimulálja a bőr simaságáért és feszességéért felelős kollagén és elasztin rostok képződését.

hatóanyag_phytocelltec alp rose
PhytocelltecTM Alp Rose

Egy liposzóma alapú kivonat, mely a 3200 méteres magasság felett élő svájci alpesi rózsa leveleinek őssejtjeit tartalmazza. A leveleiben lévő aktív hatóanyagok (esszenciális olajok, polifenolok, dehidrinek) kiváló antioxidánsok, valamint bőrvédő hatásúak.

hatóanyag_argireline
ArgirelineTM

Egy hexapeptid, mely csökkenti az arcizmok mikroösszehúzódásainak intenzitását és gyakoriságát. Ez lehetővé teszi az arcizmok mozgásának eredményeképpen megjelenő ráncok csökkentését.

A KEZELÉS TERMÉKEI
A kezeléshez tartozó termékek nagykereskedelmi árai kizárólag
webáruházunk regisztrált partnerei számára elérhetőek!
Feszesítő hatású peptid szérum szemkörnyékre

Minden bőrtípusra, különösen a száraz és érzékeny, rugalmasságát vesztett bőrre, mimikai ráncokra, a 30 ml-es kiszerelés körülbelül 30 kezeléshez elegendő mennyiségű készítmény. Hatóanyagai csökkentik az izomösszehúzódásokat, stimulálja a kollagén és az elasztin szintézisét. Regenerálja, kisimítja, feszesíti a bőrt, védi és javítja a bőr őssejtjeinek vitalitását.

Satin rózsavíz

Minden bőrtípusra, különösen száraz, érzékeny bőrre, az 500 ml-es kiszerelés körülbelül 30 kezeléshez elegendő mennyiségű készítmény. Kiválóan hidratál, elősegíti a bőr védőrétegének helyreállítását. Csökkenti a bőr kipirosodását, tonizáló, frissítő hatású.

Szemkörnyéki alga peel-off gélmaszk rózsaszirmokkal

Minden bőrtípusra, különösen a száraz és érzékeny, rugalmasságát vesztett bőrre, mimikai ráncokra, a 90 g-os kiszerelés körülbelül 10 kezeléshez elegendő mennyiségű készítmény. Hűvös, borogatásszerű érzet, csökkenti a fáradtság jeleit. Csökkenti a sötét karikákat, duzzanatokat és a bőrpírt, javítja a mikrokeringést.

Ránctalanító hatású peptid krém-gél szemkörnyékre

Minden bőrtípusra, különösen a száraz és érzékeny, rugalmasságát vesztett bőrre, mimikai ráncokra az 50 ml-es kiszerelés körülbelül 100 kezeléshez elegendő mennyiség. Csökkenti a mimikai- és finom ráncokat, kisimít és hidratál. Csökkenti a fáradtság jeleit, felfrissít, csökkenti a duzzanatokat és a sötét karikákat. Könnyű, gyorsan felszívódó formula, tökéletes smink alap.

PROFESSZIONÁLIS BŐRÁPOLÁS OTTHON
TERMÉKAJÁNLÓ, a kezelés hatásfokának fenntartása érdekében
szemkörnyékápolók
Liquid Crystal Biotechnology 7D – szemkörnyékápolók

A termékcsalád a modern technológia legújabb vívmányán alapul – ez a folyadékkristály alap. Az intelligens anti-ageing formulák kitűnőek az idő múlásának 7 tünetével szembeni küzdelemben és látványos eredményeket garantálnak a ráncok kialakulásának kivédésében és a bőr hidratálásában. A hagyományos krémekkel ellentétben a folyékony kristály alapú krémek tökéletesnek mondhatóak, mert struktúrájuk a bőr szerkezetét tükrözik, és összhangban vannak a bőr fiziológiájával. A folyékony kristály alap membrán lipideket tartalmaz, melyek támogatják a bőr természetes lipid rétegét, hosszantartó hidratálást és az aktív összetevők fokozatos kibocsátását teszik lehetővé.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
Amennyiben kérdésed lenne a kezelésről, termékekről, írj nekünk bátran!
bielenda_prof logo
Hűségesek vagyunk filozófiánkhoz, miszerint...

„Természet által ihletett kozmetikumokat alkotunk, a női szépség és harmónia megőrzésére!”  Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy elsők között vigyük szalonodba az új, izgalmas, hatékony eljárásokat és kozmetikai kezeléseket, így járulva hozzá munkád sikeréhez, vendégeid elégedettségéhez.

ÁZSIAI SZÉPSÉGÁPOLÁSI TRADÍCIÓK IHLETTE ARCKEZELÉS,

AMELY VISSZAÁLLÍTJA A BŐR TERMÉSZETES RAGYOGÁSÁT!