ACNE STOP

Bőr tisztító kezelés aknés, érzékeny,
gyulladásra hajlamos, mitesszeres bőrre

KIEMELT HATÓANYAGOKTERMÉKPALETTA
Ajánlás
Minden korosztály részére, kombinált vagy zsíros, fénylő bőr esetén, tág pórusok, pattanások, aknék tisztításához, faggyútermelés szabályozásához. Alkalmazható az arc, nyak, dekoltázs, karok és hát kezelésére.
Hatás
Eltávolítja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, tisztítja a pórusokat, csökkenti a faggyúmirigyek hiperaktivitását, ezáltal csökken a faggyú kiválasztódása. Megszünteti a gyulladásos folyamatokat, csökkenti az irritációkat. Méregtelenít, helyreállítja a bőr természetes hidrolipid egyensúlyát. A bőr egyenletessé, bársonyossá és egészségessé válik.

Ajánlott gyakoriság

Szükség esetén kúraszerűen 4-6 kezelés, hetente 1 alkalommal, ezután havonta egyszer a hatás fenntartása érdekében vagy önálló kezelésként.
Kezelés időtartama
90 perc

tuti tipp

Csontos Anna szakmai vezetőnktől

A bőr tisztítása során nagymértékben megkönnyíti a munkánkat a felpuhító pakolás alkalmazása, hiszen kontraindikáció esetén kiválthatjuk vele a vapozont. Alkalmazhatjuk a pakolást a felpuhító borogatással együtt is a nehezen ürülő, fonalszerű komedók esetén annak érdekében, hogy ráerősítsünk a pakolás hatására, így a kezelés befejeztével nyoma sem marad a mechanikai tisztításnak.

KIEMELT HATÓANYAGOK

Árvácska kivonat

Gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású. Serkenti az AQP3 (Aquaporin-3) és a hyaluronsav bioszintézisét a bőrben. Fokozza a víz áramlását a sejtek között.

Zöld agyag kivonat

Gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben. Tisztító, méregtelenítő és bőrpuhító, zsíros, mitesszeres bőr ápolására ajánlott gyulladás-
csökkentő, tisztító hatása miatt.

Zöld tea kivonat

Sejtregeneráló, sebgyógyító, méregtelenítő hatású. Pórusösszehúzó, gyulladás-csökkentő és faggyútermelést szabályozó hatása miatt kiváló zsíros, mitesszeres bőrre.

TERMÉKPALETTA

A kezeléshez tartozó termékek nagykereskedelmi árai kizárólag
webáruházunk regisztrált partnerei számára elérhetőek!

lakossági termékajánló

TERMÉKAJÁNLÓ, a kezelés
hatásfokának fenntartása érdekében

KIVÁNCSI VAGY A TÖBBI KEZELÉSRE?

Nézz körül az oldalunkon, ahol a márka valamennyi kezeléséről részletes leírást olvashatsz, a kezelések termékeiről, kiegészítő termékekről, vagy látogass el professzionális webáruházunkba, mely tartalma kízárólag regisztrált partnereink számára elérhető!