DIAMOND LIPIDS

RÁNCTALANÍTÓ HATÁSÚ TERMÉKCSALÁD LIPIDEKKEL,
GYÉMÁNTPORRAL ÉS ÉRTÉKES OLAJOKKAL

A ránctalanító hatású Diamond Lipids termékcsalád mélyen tápláló és regeneráló hatásával a száraz, érzékeny, érett és különleges ápolást igénylő bőr védelmére ajánlott. Kender, argán, babassu, fügekaktusz, kamélia és jojoba olajokban gazdag formuláit értékes összetevőkkel kombinálták, mint például lipidekkel, melyek segítik helyreállítani a bőrbarrier megfelelő működését.

A revitalizáló és bőrfeszesítő hatású szkvalán gondoskodik a megfelelő hidratáltságról, a hozzáadott gyémántpor a ragyogó megjelenéshez járul hozzá, mivel ragyogásával optikai lifting hatást biztosít. A lipideket tartalmazó kozmetikumok javítják az epidermisz megjelenését, rugalmasságát és tömörségét. Mélyen tápláló, regeneráló és intenzíven hidratáló hatású készítmények.

Mit érdemes tudni a lipidekről?

A lipidek Omega 3-6-9 zsírsavakban gazdagok, melyek a bőr megfelelő hidratáltságáért felelősek és annak természetes alkotóelemei. A kor előrehaladtával a lipidek mennyisége csökken, így a bőr jobban ki van téve a kiszáradás veszélyének, tapintása érdes lesz, veszít a feszességéből, megereszkedik. Még inkább hajlamosabb lesz a ráncok kialakulására és érzékenyebbé válik az irritációkra. A lipidekben gazdag készítmények erősítik az epidermisz természetes hidrolipid rétegét, ennek köszönhetően a bőr optimálisan hidratált és regenerált lesz.

Ránctalanító hatású kétfázisú
szérum lipid komplex-szel

Ránctalanító hatású szemkörnyéki
krém peptidekkel és hyaluronsavval

Ránctalanító hatású
arcpakolás vitaminokkal

40+ Ránctalanító hatású
arckrém kender olajjal

50+ Ránctalanító hatású
arckrém babassu olajjal

60+ Ránctalanító hatású krém-
koncentrátum fügekaktusz olajjal

70+ Ránctalanító hatású krém-
koncentrátum kamélia olajjal