DIAMOND LIPIDS

Ránctalanító hatású kétfázisú
szérum lipid komplex-szel

DIAMOND LIPIDS

Ránctalanító hatású kétfázisú
szérum lipid komplex-szel

30 ml

A termék jellemzői

A TERMÉK JELLEMZŐI

Ránctalanító hatású termékcsalád lipidekkel, szkvalánnal, gyémántporral és értékes olajokkal

A ránctalanító hatású Diamond Lipids termékcsalád mélyen tápláló és regeneráló hatásával a száraz, érzékeny, érett és különleges ápolást igénylő bőr védelmére ajánlott. Kender, argán, babassu, fügekaktusz, kamélia és jojoba olajokban gazdag formuláit értékes összetevőkkel kombinálták, mint például a lipidekkel, melyek segítik helyreállítani a bőrbarrier megfelelő működését. A revitalizáló és bőrfeszesítő hatású szkvalán gondoskodik a megfelelő hidratáltságról, a hozzáadott gyémántpor a ragyogó megjelenéshez járul hozzá, mivel ragyogásával optikai lifting hatást biztosít. A lipideket tartalmazó kozmetikumok javítják az epidermisz megjelenését, rugalmasságát és tömörségét. Mélyen tápláló, regeneráló és intenzíven hidratáló hatású készítmények.

A termékcsaládot alkotó kozmetikumokat 98%-ban természetes eredetű összetevők alkotják.

Hatékonyságukat in vivo tesztek bizonyítják

A bőr számára értékes lipidekben gazdag kétfázisú szérum egyidejűleg gondoskodik az érett bőr ápolásáról, az optimális hidratáltságról, valamint gyönyörű megjelenést biztosít a bőr számára. Mélyen regenerálja és táplálja az arcbőrt. A szérum erősíti az epidermisz természetes hidro-lipid rétegét, ennek köszönhetően javítja a bőr kondícióit, késlelteti az öregedés jeleinek kialakulását. Visszaállítja a bőr feszességét és simaságát és ragyogást ad a bőrnek.

A szérum hatékonysága, tesztekkel igazolva*:

  • Regenerálja és revitalizálja a bőrt – 100%
  • Javítja a bőr feszességét és rugalmasságát – 83%
  • A száraz bőr hosszantartó hidratálása – 100%
  • Ragyogó hatást ad a bőrnek – 100%
  • Táplálja a bőrt – 93%

*Független kutatólaboratóriumban, bőrgyógyászok felügyelete mellett végzett In Vivo teszt eredménye, melyet 4 héten keresztül, 30 nőből álló csoporton végeztek.

hatóanyagok

HATÓANYAGOK

Jojoba, avokádó, rizs, búzacsíra és sárgarépa olaj – a lipidekben gazdag olaj komplex intenzíven hidratáló és regeneráló hatással bír, javítja a bőr feszességét és mélyen revitalizáló hatású. Megvédi a bőrt a kiszáradástól, nyugtatja a száraz és érzékeny érett bőrt.

használat

HASZNÁLAT

Alaposan rázza össze, majd minden reggel és este vigye fel a megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrére. Kiváló sminkalap.

30 ml

Kapcsolódó termékek

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK